Horoscop Fecioară ianuarie 2023. Nativii vor avea parte de schimbări uriașe, dar se bucură de susținerea Universului. Dau dovadă de înțelepciune și vor lua deciziile bune

Author: Cristina Mocanu

Potrivit astrologilor, nativii acestei zodii vor avea parte de susținere din partea Universului în ianuarie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie 2023.

Potrivit astrologilor, nativii acestei zodii vor avea parte de susținere din partea Universului în ianuarie 2023.

Ce le rezervă astrele Fecioarelor în 2023

Uranus sălășuiește în Taur de-a lungul anului 2023, iar Jupiter pătrunde în aceeași zonă astrală pe 16 mai, astfel că cele două planete pot inspira Fecioarei o grămadă de idei de mare anvergură, aceste focalizându-se mai degrabă asupra perspectivei de ansamblu a proiectelor sale decât pe detaliile lor.

2023 este perfect pentru nativii care vor să călătorească, pentru că Jupiter în Taur le va oferi nenumărate voiaje atât de plăcere cât și în interes de serviciu.

Fecioarele vor avea parte de energie și motivare în optimizarea relațiilor cu familia și vor fi preocupate să își îmbunătățească locuința.

Citește și: Horoscop Rac ianuarie 2023. Nativii vor trece printr-o perioadă de vindecare. Vor lăsa oamenii și emoțiile toxice în urmă. Previziuni dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Fecioară Dragoste ianuarie 2023

Începând cu luna ianuarie 2023 se pune accentul pe ambiția în promovarea unor interese corelate cu o altă țară, armonizarea interacțiunii din plan profesional și beneficiile extrase din aceasta, o viață sentimentală îmbogățită de o multitudine de oportunități.

Cei care sunt mai timizi, vor fi ajutați de influența lui Venus să-și caute partenerul, iar cei îndrăzneți, sunt îndreptați mai degrabă către a-și găsi maturitatea și echilibrul dintre planul personal și cel profesional. Planeta Neptun guvernează a șaptea casă a Fecioarei pe tot parcursul anului 2023, astfel, continuând să favorizeze legături amoroase cu o tentă spirituală, întâlnirea unor potențiali parteneri cu trăsături neptuniene, având remarcabile abilități creative, artistice. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Pe scurt, în 2023 vei reuși să găsești un partener cu care vei putea construi o relație de lungă durată.

Horoscop Fecioară Carieră ianuarie 2023

Din punct de vedere financiar, Fecioarele vor avea un an cu multe schimbări, în special în prima jumătate a anului 2023, iar dacă te numeri printre profesioniștii independenți și oamenii de afaceri, atunci află că vei beneficia de creșteri substanțiale ale câștigurilor.

În luna ianuarie ai posibilitatea să menții un echilibru între venituri și cheltuieli. Îți vei putea transforma, într-un fel sau altul viața profesională, reușind să ai un sporit control asupra acesteia. Înainte de a face orice cheltuială este bine să te informezi,  pentru a nu avea posibile pierderi financiare.

Dacă vei reuși să respecți termenele limită impuse, vei duce și o viață bună atunci când vine vorba despre recunoștința primită din partea angajatorilor.

Citește și: Horoscop Gemeni 2023. Nativii acestei zodii vor fi mai independenți și mai încrezători în propriile forțe. Previziuni dragoste, carieră și sănătate pentru anul 2023

Horoscop Fecioară Sănătate ianuarie 2023

Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 ianuarie (când și Luna se află în creștere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteți bucura de mult succes, pentru că veți avea parte de multă susținere pentru eforturile depuse.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Eclipsa Lunară din data de 31 ianuarie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercați să lăsați lucrurile să se desfășoare mai mult de la sine în acea perioadă. Pentru c urmează o perioadă ușor agitată, indicat ar fi să vă țineți nervii în frâu pentru a evita oscilațiile de tensiune.

Aveți grijă pentru că nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade.

Sursă: horoscop-2022.com

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies