HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019. Pierderi mari pentru unii nativi în următoarele zile

MINERVA 16 - 19 MAI 2019. Citește mai jos horoscopul pentru fiecare zodie.

HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019 Berbec

Familia are prioritate maximă în această săptămână. Un frate cu probleme poate veni la tine pentru sprijin sau sfaturi. Acordurile juridice și deciziile oficiale necesită atenția sporită. Oferă asistență colegilor și vecinilor dacă ți se cere. Pot apărea complicații cu planurile de călătorie. Fii gata pentru posibile anulări sau întârzieri.

HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019 Taur

O pierdere financiară te pune pe gânduri. Pe de altă parte, continui să muncești iar munca ta va fi recunoscută în curând. Ai grijă cum circuli ca a evita accidentele. Fii atent la sănătate și la semnalele pe care ți le transmite corpul. O negociere sau un litigiu ar putea fi în cărți săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a te evalua. O ușoară schimbare în aspectul tău, ți-ar putea da un plus de valoare. Fugi de bârfe sau să te lași atras într-o concurență inutilă. Fericirea ta este să depășești negativitatea dușmanilor tăi.

Citeste si: Horoscop special: din 16 mai incep schimbari majore! Mare atentie

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Cele mai ghinioniste zodii. Le merge totul pe dos: certuri, despărţiri, concedieri

HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019 Gemeni

Cauți să intri în contact cu ceva mistic care să te conducă la o schimbare pozitivă. Activitățile de petrecere a timpului liber pot duce la plăceri hedoniste care ar putea afecta sănătatea sau relațiile. Ai încredere în tine când cântărești o decizie riscantă. Unele conexiuni s-ar putea încheia pentru tine brusc. Deși acest lucru poate fi un motiv de îngrijorare temporară, fii sigur că te așteaptă noi oportunități. Creativitatea ta ar putea face să se întâmple, lucruri surprinzătoare și interesante!

HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019 Rac

Problemele de acasă au nevoie de atenția deoarece unul din părinți se poate confrunta cu probleme de sănătate. Amână unele responsabilități pentru a te ocupa de treburile personale. În schimb, este un moment bun și poate chiar momentul potrivit pentru achiziția de bunuri imobiliare. Te poți baza pe farmecul tău pentru a atrage atenția noilor cunoștințe.

minerva

HOROSCOP MINERVA 16 - 19 MAI 2019 Leu

Comunicarea este crucială săptămâna aceasta. O relație de muncă sau sentimentală, are nevoie de timp și de atenție. Asigură-te că ești un bun ascultător atunci când încerci să rezolvi problemele. Colaboratorii te laudă pentru talentele tale și o evaluare recentă vine cu vești bune. Bucură-te de creșterea sau de puterea oferită. Folosește orice fonduri suplimentare ca să plătești o datorie sau o infuzie de capital pentru o afacere sau o reparație care este foarte necesară acasă.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe fabricatinromania.info

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate