Ce a facut Mihai Constantinescu in ziua in care i s-a oprit inima. Care e starea indragitului artist

Îndrăgitul artist, simbol al muzicii din anii ’80, a ajuns la ultimile sale suflări pe un pat de spital.


In articol:

Medicii spun că șansele ca Mihai Constantinescu să-și mai revină vreodată sunt infi me, dar soția lui, Simona, cu aproape 30 de ani mai tânără, speră, se roagă și plânge neîncetat lângă omul vieții ei.

Duminică a fost o zi frumoasă pentru Simona și Mihai Constantinescu.

Și-au petrecut-o ca oricare altă zi, dansând și cântând în sufrageria caminului lor, pentru că adesea alunecau cu gânduile în versurile piesei „O lume minunată”, jucându-se ca doi copii. Seara s-au dus la culcare împreună, însă în miezul nopții ceva s-a întâmplat. Simona, soția lui, a simțit că ceva nu e normal și a sunat imediat la 112. Ambulanța a ajuns în mai puțin de 10 minute, iar salvatorii au început resuscitarea. Inima artistului s-a oprit și s-a lăsat destul de greu repornită. „Inima Simonei abia mai bate și ea. De durere. E devastată!”, a mărturisit un apropiat al cuplului pentru evz.ro.

Medicii care l-au operat în trecut au venit să-l vadă acum la Floreasca

Nume cunoscute din lumea medicală au venit să-l vadă pe Mihai Constantinescu, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. La căpătâiul patului său au stat profesorul Radu Deac, cel care i-a realizat artistului o dublă portezare valvulară aortică în 2008, printr-o operație complexă pe cord deschis, cât și profesorul Ioanel Sinescu, care l-a operat cu puțin timp în urmă pentru a-i îndepărta un rinichi bolnav de cancer. Aceștia au analizat cu tristețe fișele medicale ale compozitorului și au plecat cu privirea în pământ.

Anterior acestui eveniment nefast, artistul a petrecut două luni internat în spital, la Balș, iar parcursul său a fost unul dureros pentru cei apropiați, pentru că au asistat la decompensarea acestui om plin de viață, așa cum spun chiar ei: „Simona și Mihai se aveau unul pe celălalt și atât. Au suferit amândoi în tăcere și discreție, nu i-a știut nimeni. După ce Mihai s-a operat la rinichi, fiindu-i scos unul, a început să se simtă tot mai rău. A stat internat în spital, la Matei Balș, două luni. Nimeni nu știa ce are, unde e problema. L-au lăsat să plece acasă cu câteva zile înainte de Paști și asta a fost tot. A slăbit enorm în aceste luni și a ajuns de nerecunoscut. Însă, era în continuare un om pozitiv”, au povestit apropiații artistului, potrivit aceleiasi surse.

Citeste si: Nu se mai poate face nimic pentru Mihai Constatinescu! Medicii au cerut sa il DECONECTEZE de la aparate

Citeste si: Soția lui Petre Magdin, șocată de vestea că Mihai Constantinescu este în stare gravă! Ce mesaj a transmis

Citeste si: Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

Organele cedează

Interpretul piesei „Iubiți și câinii vagabonzi”, mare iubitor de natură și animale, un om pozitiv și energic, își termină drumul la 73 de ani. De patru zile se află în comă profundă, nu în moarte cerebrală, însă organele cedează sistematic și ireversibil. În prezent, este conectat la aparatele care îi mențin semnele vitale, iar Simona nu a acceptat propunerea medicilor de a fi deconectat.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe evz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate