Soția lui Petre Magdin, șocată de vestea că Mihai Constantinescu este în stare gravă! Ce mesaj a transmis

,

Mihai Constantinescu este în stare gravă, artistul se află acum în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii.


In articol:

Știrea despre Mihai Constantinescu a impresionat multă lume, iar prietenii artistului se roagă pentru ca acestuia să i se întâmple o minune și să-și revină.

Ana Moroșanu Magdin, soția lui Petre Magdin, a fost șocată de veste. ”Doamne, Doamne, Doamne... Mihai Constantinescu! Multă sănătate, dragul nostru, te vei face bine, ne rugăm pentru tine!”, este mesajul transmis de Ana Magdin.

Citeste si: Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

Și muzicianul Petre Magdin a trecut printr-o perioadă grea. Magdin, care s-a retras de câțiva ani într-un sat din Vâlcea, a suferit un accident vascular în urma căruia puțini îi mai dădeau șanse. Încet, încet, cu ajutorul soției sale, care l-a îngrijit și l-a hrănit o bună perioadă, muzicianul este acum bine.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la spital cu soția lui Mihai Constantinescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de apropiații artistului! ”Are un scăunel pe culoar”

Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, luni seara, după ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind găsit inconștient de soția lui. El a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Floreasca, unde se pare că ar mai fi suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, acum el fiind în moarte cerebrală.

 

Citește și:

Marele regret al lui Mihai Constantinescu. Ce îl durea cel mai tare pe artist

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

Adevarul despre problemele lui Mihai Constantinescu. Cantaretul tinea secret ceva ce se intamplase recent

Bilanț coronavirus 21 septembrie 2020: 808 cazuri noi din doar 6.348 de teste! Peste 12% din teste au fost pozitive!

Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies