Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

Keo este finul lui Mihai Constantinescu. El a vorbit despre ce se întâmplă cu artistul și a spus că multe dintre informațiile relatate în presă sunt false.

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. El a fost transportat cu ambulanța la Floreasca și este sub atenta îngrijire a medicilor. De atunci, în presă s-a scris foarte mult despre ce se întâmplă cu artistul și toată lumea este extrem de îngrijorată, mai ales fanii și apropiații.

Keo, fostul iubit al Andreei Bălan este finul lui Mihai Constantinescu și al Simonei și a oferit noi declarații după ce a stat de vorbă chiar cu ea. El a dezmințit multe dintre informațiile știute până acum.

keo si mihai constantinescu

„Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţină ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător”, a declarat Keo în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

Citeste si: Marele regret al lui Mihai Constantinescu. Ce îl durea cel mai tare pe artist

Citeste si: Mihai Constantinescu este în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"

Mihai Constantinescu este în stare stabilă”

„Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă. Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv", a spus Keo.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate