Horoscop. Luna plina din 5 iunie aduce schimbari majore! Zodiile carora li se schimba viata

,

Luna Plină care se ridică la orizont în noaptea de 5 iunie, supranumită Luna-Căpșună, va intra în eclipsă în semnul Săgetătorului, deschizând poarta către teritoriile ascunse ale sufletului


In articol:

Influențele Lunii pline, amplificate de eclipsă, determină o perioadă de reflecții profunde, în care trebuie să fim atenți la avertismentele vocii interioare.

Horoscop. Luna plina din 5 iunie - Berbecul

Luna-Căpșună îți aduce în minte o anumită legătură mai veche, peste care credeai că ai trecut demult. Te confrunți cu o suferință încă nevindecată și realizezi că ți-a blocat până acum o parte din potențialul tău valoros. Eclipsa de Lună din Săgetător îți clarifică mintea și îți definește scopurile, pentru că simbolul Săgetătorului este cel al țelurilor care trebuie atinse. Te vei elibera de o obsesie amoroasă și vei înțelege că trebuie să faci loc unor persoane noi în viața ta, dacă vrei să trăiești o iubire adevărată.

Horoscop. Luna plina din 5 iunie- Taurul

Luna-Căpșună este asociată cu dragostea și cu Venus, planeta ta protectoare. Emoțiile tale vor fi descătușate de astrul lunar, mai ales că Luna Plină va coincide cu eclipsa în Săgetător.

Vei simți o stare de furie, care nu mai are legătură cu prezentul, ci cu anumite resentimente din trecut. Vei avea nevoie de toată forța interioară ca să nu lași acest sentiment să-ți afecteze relația, ci să îl analizezi și să tragi învățăminte, pentru a nu mai repeta greșelile anterioare. Discută calm cu partenerul despre lucrurile care trebuie să se schimbe în relație și lucrați împreună pentru binele cuplului vostru.

Citeste si: Horoscop Iunie 2020. Patru zodii se bucura de NOROC pe toate planurile. Cine sunt favoritii astrelor

Citeste si: Horoscop Dragoste vara 2020. Iubirea isi face loc in viata mai multor nativi

Horoscop. Luna plina din 5 iunie- Gemenii

Dă mai multă atenție gândurilor care îți dau târcoale și nu mai încerca să le acoperi prin preocupările vieții cotidiene sau prin distracții.

Luna Plină din 5 iunie îți sesizează că trebuie să te concentrezi pe o anumită problemă nerezolvată din viața ta, fie de natură relațională, fie profesională. Nu te vei elibera de acele gânduri, încercând să le ignori, ci trecând la acțiune. Chiar dacă va fi dureros, astrele îți recomandă să iei o decizie fermă legat de locul de muncă sau de o relație care te afectează. Cu cât întârzii mai mult, cu atât nu vei putea să evoluezi pe calea ta.

Horoscop. Luna plina din 5 iunie- Racul

Ai grijă la efectele Lunii-Căpșună și eclipsei lunare în Săgetător, pentru că s-ar putea să-ți dea peste cap viața în perioada următoare. Frustrări mai vechi vor ieși la suprafață și ar putea fi însoțite de anumite probleme de sănătate, care sunt, de fapt, strigăte de ajutor. Dacă te vei confrunta în perioada următoare cu dureri de cap, nevralgii sau probleme dermatologice, trebuie să conștientizezi faptul că ele îți semnalează că nu ești împăcată cu anumite lucruri din acest moment. Poate vrei un alt loc de muncă sau poate relația cu partenerul nu te satisface, cert este că trebuie să iei aminte la semnele trupului, care sunt, de fapt, cereri ale sufletului tău.

Horoscop. Luna plina din 5 iunie- Leul

Atenție la Luna Căpșună care îți va aduce o profundă agitație interioară, însoțită de sentimente de gelozie și posesivitate extremă. Este posibil să ai certuri cu persoana iubită, din cauza unor bănuieli mai mult sau mai puțin fondate. De fapt, se vor reactualiza sentimentele tale de nesiguranță mai vechi și ideile obsesive că ai putea fi abandonată. Sfatul astrelor este să cauți ajutor și îndrumare, să vorbești cu un psiholog, un duhovnic sau o persoană în care ai încredere. Dacă nu-ți clarifici aceste sentimente, s-ar putea ca întreaga lună să fie afectată din cauza lor.

citeste mai mult pe d ivahair.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc iunie 2020. Mesajele intelepte pentru zodii

Citeste si: Vremea iunie 2020: cat de cald va fi in Romania

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Catalin Cazacu s-a reintors la prima dragoste, dupa luni de autoizolare! “Nu m-am mai antrenat de anul trecut!”

Rusia trage un semnal de alarmă și avertizează: Combatanți ai Statului Islamic vin din Libia și Siria în Afganistan. Are loc un exod masiv de populație

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Curs valutar 3 iunie 2020. Vesti bune: moneda nationala a crescut miercuri in raport cu euro

Coronavirus România. Câte cazuri noi sunt la câteva zile după relaxarea restricțiilor?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies