Catalin Cazacu s-a reintors la prima dragoste, dupa luni de autoizolare! “Nu m-am mai antrenat de anul trecut!”

Sambata, 6 iunie, la ora 22:00,  incepe un nou sezon „Cash Taxi””, la Kanal D!


In articol:

Catalin Cazacu, simpaticul prezentator al emisiunii „”Cash Taxi”, al carei nou sezon va incepe sambata, de la ora 22:00, la Kanal D, a trait in autoizolare, ca toti romanii, pe perioada starii de urgenta. In perioada de restrictii, de doua luni de zile, generata de pandemie,  vedeta Kanal D a experimentat o serie de activitati casnice, izolandu-se complet in  locuinta sa.

Catalin Cazacu a povestit ca experimentele culinare in bucatarie au tinut locul activitatile zilnice cu care acesta era obisnuit.

Catalin Cazacu s-a reintors la prima dragoste, dupa luni de autoizolare! “Nu m-am mai antrenat de anul trecut!”

In prima luna de izolare am fost un cetatean model, nu am iesit deloc din casa, nici macar pentru cumparaturi. Am invatat sa gatesc. Am incercat, dar nu mi-a iesit!”, spune, razand, Catalin Cazacu.

Dupa relaxarea restrictiilor, prezentatorul emisiunii Cash Taxi a revenit la prima dragoste, motociclismul. Dupa o absenta de luni de zile, Catalin Cazacu s-a reintors pe pista de racing, pentru doua zile de antrenamente intense.

“Primul lucru pe care l-am facut, atunci cand a fost posibil si s-au ridicat restriciile de izolare, a fost <sa ma dau cu motocicleta>. Am avut primul antrenament aici, in Bucuresti, pe circuit, timp de doua zile. Abia asteptatm, avand in vedere ca nu m-am mai antrenant de anul trecut”, povesteste vedeta.  

Citeste si: Kanal D, lider detasat de piata cu Teo Show, la nivelul intregii tari si la orase

Pe Catalin Cazacu, telespectatorii il vor putea revedea din acest weekend, pe micile ecrane. Prezentatorul isi pune iar taxiul cu pemii in miscare, la „Cash Taxi”, facandu-si „clientii” fericiti, incepand chiar din aceasta sambata, de la ora 22:00, la Kanal D. ​

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate