Horoscop joi, 14 septembrie 2023. Cum vor fi afectate zodiile de Luna Nouă?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 sep 2023, 13:34

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Nouă?

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul zilei de joi, 14 septembrie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Vărsătorii vor avea parte de schimbări radicale în viața lor.

Horoscopul zilei de joi, 14 septembrie 2023. Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop zilnic miercuri, 13 septembrie 2023. Fecioarele se vor pune pe primul loc

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Berbec

Luna nouă în Fecioară te împinge să-ți reorganizezi prioritățile și să aduci ordine în spațiul tău, Berbec.

Însă această perioadă îți cere să preiei controlul asupra sănătății și bunăstării tale generale. Este un moment grozav pentru a crea limite cu persoanele din jurul tău, astfel acestea nu vor putea să profite de bunătatea ta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Taur

Luna nouă din zodia de pământ Fecioara oferă energie în sectorul tău creativ și romantic, Taur. Concentrează-te pe încorporarea unor îndemnuri artistice în ritualurile de îngrijire a sinelui. Amintiți-vă că trecutul nu vă definește. Noile voastre rutine creative vă vor alimenta pasiunile și vă vor inspira următoarea călătorie, astfel încât nu trebuie să vă ancorați în trecut.

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Gemeni

Este un moment liniștit pentru tine acum, Gemeni, și lucrurile pot chiar să pară extrem de personale. Asta pentru că luna se mută în a patra casă a familiei, ceea ce te determină să reflectezi la ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Capitole frumoase sunt în drum spre tine și tot ceea ce ți se cere este să asculți și să meditezi la ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie.

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Rac

Păstrează-ți inteligența când vine vorba de a comunica chiar acum, Rac. Este posibil să observați probleme în timpul perioadei a lui Mercur retrograd, așa că este mai important acum ca niciodată să gândiți logic și să evitați să fiți excesiv de critici cu ceilalți în acest moment. Observați și acordați atenție celor din jur, dar aveți grijă să nu luați nimic prea personal.

Horoscopul zilei de joi, 14 septembrie 2023, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Leu

Luna nouă a Fecioarei te împinge să-ți abordezi obiceiurile de a cheltui, Leu, dar îți amintește și de valoarea ta de sine. Amintiți-vă să exersați autocompasiunea chiar acum. De asemenea, poate doriți să vă revizuiți bugetul și să stabiliți limite financiare.

O mentalitate de abundență începe prin a te concentra și a exersa recunoștința pentru ceea ce ai în prezent. 

Citește și: Horoscop chinezesc marți, 12 septembrie 2023: Zodiile care fac progrese în plan financiar

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Fecioară

Luna asta este una super transformatoare pentru tine, Fecioară, mai ales că ai petrecut ultimul sezon în capul tău. Acum, puneți toate revelațiile, sentimentele și speranțele în acțiune. Acest lucru vine în detrimentul remarcării unor obiceiuri care te pot împiedica. Fiți atenți la ceea ce vă obsedați și la ce vă gândiți prea mult.

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Balanță

Faci un pas înapoi pentru a despacheta niște bagaje emoționale, Balanță. Tu ești cu totul despre viața ta socială, dar luna nouă te ajută să vezi și valoarea de a fi singură. Este un moment puternic să încetinești și să încerci să -ți înțelegi gândurile și emoțiile dintr-o lentilă practică și să apreciezi pașii pe care i-ai făcut. 

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Scorpion

Luna nouă a Fecioarei îți reamintește că este în regulă să te sprijini pe alții, Scorpion. S-ar putea să descoperiți că grupul dvs. de prieteni se extinde sau să vă prezentați pentru cei dragi într-un mod cu totul nou- cum ar fi asumarea rolului de majorete pe lângă păstrarea secretelor.

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Săgetător

Luna nouă a Fecioarei poate fi tentantă să-ți pună toate bunurile la risc într-o investiție, să riști totul și să-ți schimbe complet cariera. Dar, în loc să sari fără a ține cont de consecințe trebuie să ai răbdare cu procesul. Protejează-ți energia și evidențiază-ți elementele obligatorii atunci când îți cauți și definiți următoarele aspirații profesionale.

Citește și: Horoscop chinezesc miercuri, 13 septembrie 2023: O zi plină de reușite în dragoste și afaceri pentru 3 zodii

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Capricorn

Fecioara te inspiră să explorezi în afara zonei tale de confort, determinându-te să-ți schimbi perspectiva asupra valorilor sau identităților pe care le poți ține cu drag. Indiferent dacă adoptați noi filozofii sau explorați un loc nou, această lună nouă vă ajută să vă lărgiți orizonturile. 

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie 2023- Zodia Vărsător

Schimbări radicale sunt în curs de desfășurare, Vărsător, dar cea mai mare lecție pe care o vei învăța este cum să-ți echilibrezi susținerea pentru alții. Este în regulă să fii egoist, mai ales când vine vorba de îngrijire de sine și de îmbunătățire. Această perioadă îți amintește că, pentru a te ajuta  pentru mai mult timp, trebuie să lucrezi asupra ta, potrivit horoscopului zilnic.

Horoscop zilnic joi, 14 septembrie- Zodia Pești

Relațiile tale sunt în centrul atenției chiar acum, Pești. Luna Nouă a Fecioarei îți oferă prevederea de a separa relația ta de romantizarea ei. Tu și zodia ta, Fecioara, ai tendința de a-i ține pe ceilalți la standarde imposibile, așa că acesta este un moment bun pentru a dărâma acești ziduri și a te împacă cu ceea ce este real.

Citește și: Luna Plină septembrie 2023: Marea șansă a anului de a-ți îndeplini visurile!