Horoscop DETALIAT săptămânal 12-18 August 2019: Bani, Cariera, Dragoste, Sanatate

,

Saptamana 12-18 august 2019 vine cu multe evenimente astrologice. Iata ce anunta specialistii de la zodiacool.ro pentru fiecare zodie:


In articol:

Horoscop DETALIAT săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 12-18 august 2019 aduce în discuție niște nelămuriri generate de sfera financiară, ce nu au fost respectate de către autorități.

Aici ne referim în special la șefi sau persoane cu un anumit statut în viața nativilor Berbec și, cel mai probabil, după 12 august această stare de nemulțumire, de frustrare îi va motiva pe nativii Berbec să se ducă mai mult pe cont propriu sau chiar să deschidă o acțiune în instanță, pentru a-și cere drepturile. Mai există varianta în care acești nativi să ia în calcul oportunitatea de a pleca din țară, de a da curs unei propuneri ce a venit în ultima perioadă din străinătate sau poate chiar din alt oraș cu o ofertă mult mai bună pe partea financiară.

Uranus, în retrogradare pe casa banilor, până pe 31 decembrie 2019 va pune foarte multe presiuni pe acest segment astral. În plus, nativii Berbec vor realiza că au fost prea cheltuitori, prea indiferenți cu anumite semne trimise de Univers în ultima perioadă. Un alt element important al acestei săptămâni este intrarea lui Marte, guvernatorul vostru, pe 18 august în semnul Fecioară, într-un semn ce reprezintă munca și focusarea pe un proiect. Vor fi două variante: Berbecii care au muncit foarte mult sau s-au implicat în tot felul de proiecte extra, legate de locul de muncă, vor avea parte de satisfacții, de beneficii, de reușite, chiar de prelungirea unor contracte.

Citeste si: Sex horoscop: Află zonele erogene ale fiecărei zodii

În schimb, vor fi unii, majoritatea, care vor avea parte de nemulțumiri, vor fi nevoiți să stea mai mult peste program, se întâmplă ceva la muncă și vor fi destabilizați.

Își dau seama că aceste situații care apar în această săptămână nu sunt pe moment, repercusiunile se vor vedea și în următoarele luni, de aceea trebuie să se sfătuiască cu partenerul pentru a lua anumite decizii. Partea bună este că între 14 și 18 august tranzitul Lunii prin casa psihicului le va arăta care sunt tendințele, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Berbec, în această săptămână, este să își asculte intuiția și să fie foarte prudenți la ceea ce vor stârni, cum vor reacționa. Au tendința să devină violenți dacă nu li se respectă anumite decizii sau anumite lucruri pe care le cer. Pe partea de sănătate, dacă ați neglijat acest segment astral, există posibilitatea de a ajunge de urgență la spital, mai ales pe weekend, cu anumite probleme generate fie de o neatenție, un accident, fie chiar de agravarea unei situații ce a mai fost întâmpinată și în trecut, dar voi ați tratat-o cu indiferență și acum revine în viața voastră.

Pe partea sentimentală, recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Berbec în această săptămână este să fie mai toleranți, mai implicați în viața de familie, să fie mai romantici, întrucât cel drag chiar are nevoie de susținerea voastră, posibil chiar și acesta să se confrunte cu unele probleme de sănătate sau nemulțumiri la locul de muncă și voi să fiți cei care să îi mobilizeze, să le ofere încurajare.

Horoscop DETALIAT săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur intervalul 12-18 august 2019 este marcat de intrarea lui Uranus în retrogradare, elementul nou ce a apărut în viața voastră din martie 2019. Această mișcare de retrogradare se va menține până pe 31 decembrie 2019 și vizează reluarea în analiză/în calcul a unor decizii ce au fost luate în prima parte a anului. Posibil nativii Taur să își dea seama că nu este chiar atât de bine ceea ce au ales, să aibă remușcări, să caute tot felul de modalități prin care să se reinventeze sau să iasă din anumite conjuncturi. Uranus guvernează pentru voi, din acest segment astral, toate domeniile vieții și aici vorbim de relație, de carieră, de iubire, de relația cu familia sau chiar deciziile importante pe care le-ați luat în ultima perioadă, aici posibil chiar să fie vorba de intrarea într-o relație sau conceperea unui copil.

Nu mai rezonați de fapt cu această situație, aveți dorința de a da timpul înapoi, ceea ce este foarte greu de obținut și nici nu se poate lua în calcul.

Ba mai mult decât atât, Jupiter revine la mers direct din 11 august, iar efectele lui se resimt și în această săptămână, întrucât vizează sfera intuiției, a sufletului, a nemulțumirilor, a ieșirii la suprafață a unui secret. De aceea Taurii care au ceva de ascuns legat de o afacere, de o relație, vor avea unele probleme care nu se vor rezolva acum, se vor duce până în luna octombrie, noiembrie 2019. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă din start să spuneți adevărul, întrucât lucrurile se pot complica mai mult decât sunt în această perioadă.

Citeste si: Ele sunt zodiile care vor fi mereu NEFERICITE in dragoste!

Dacă ați încercat să profitați de cineva într-o anumită conjunctură, de a intra într-o relație pentru a vi se oferi stabilitate, de a intra într-o colaborare pentru a vă bucura de anumite avantaje, se pare că acestea se vor rupe și chiar vă pot chema in instanță acele persoane.

Pe partea emoțională, între 14 și 16 august 2019 recomandăm nativilor Taur să fie mai sinceri, mai implicați, să ceară ajutorul celui drag, să se destăinuie dacă au ceva de zis, iar dacă au simțit că acesta a profitat de ei, să fie cât se poate de categorici, tranșanți. În plus, acest Uranus care intră în retrogradare face aspecte prima dată cu Mercur, planeta comunicării, și din start avem de-a face cu niște nemulțumiri ce ține de familie, de responsabilități și neajunsuri. Posibil dacă ați luat un împrumut acesta să nu mai fie acum valabil, să vi se ceară înainte de termen suma pe care ați luat-o, să fie probleme chiar și cu rudele voastre. În această săptămână sunt așadar foarte multe schimbări care vă bulversează, care au nevoie de timp pentru a fi digerate și, vreți nu vreți, veți face față acestor tendințe. Ideal ar fi să vă centrați mai mult pe suflet, pe rugăciune, pe meditație, pe echilibrare energetică, tocmai pentru a vedea în perspectivă care sunt de fapt scopurile acestor situații ce vin peste voi.

citeste continuarea pe zodiacool.ro

Citeste si: Cand ma voi casatori? Raspunsul astrologilor in functie de data nasterii

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Alegerea lui Dancila in fruntea PSD ILEGALA? Liviu Dragnea cere anularea alegerii Vioricai Dancila

Atacul armat de la Oslo a alertat autoritățile din Franța: Guvernul consolidează securitatea la evenimente Gay Pride

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

E oficial! Cand incepe scoala si cate vacante vor avea elevii. Structura anului scolar 2019-2020

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies