Ele sunt zodiile care vor fi mereu NEFERICITE in dragoste!

,

Zodiile care nu au noroc în dragoste. Cu toţii ne dorim o viaţă minunată, dar anumite zodii pur şi simplu nu reuşesc să se bucure de o relaţie stabilă

7. Leu.  Norocoşi la acest capitol, Leii nu prea au ei ghinion în dragoste. Cu toate astea, egoismul de care dau dovată, uneori involuntar, le-ar putea aduce ceva probleme în relaţia cu partenerul. Nu uitaţi că viaţa de cuplu se trăieşte în doi, iar asta presupune să-l ascultaţi şi pe cel de lângă voi.

6. Berbec.  Chiar dacă nu este neapărat ghinionist atunci când vine vorba de a găsi un partener care să-l iubească, Berbecul are multe probleme cu dragostea.

Asta în primul rând din cauza încăpăţânării caracteristice zodiei, care nu prea-l lasă să facă anumite compromisuri. Drept urmare, dacă nu va lăsa de la el, s-ar putea să stea singur în casă şi să-şi plângă de milă, în loc să se bucure de viaţă alături de persoana iubită.

5. Rac.  Cu toţii ştim cât de sentimentalişti sunt Racii, tocmai de aceea ghinionul în dragoste ţine de comportamentul lor. Dacă vor privi totul cu negativist, conluzia e clară: veşnic singuri. Optimismul le poate aduce, în schimb, o relaţie de durată, presărată cu multe momente memorabile.

4. Gemeni.  Vinovaţi de ghinionul în dragoste sunt chiar ei, Gemenii, cărora le cam place să facă pe albinuţa, adică să zboare din floare în floare şi cu greu vor reuşi să se implice într-o relaţie stabilă. Odată ajunşi acolo, pot avea cea mai frumoasă poveste de dragoste din câte vor exista.

Citeste si: Horoscop zilnic 27 iulie 2019: O zodie va SUFERI, iar o alta primeste o suma de BANI

3. Taur.  Taurii se află în topul ghinioniştilor. Când credeau că viaţa nu ar putea fi mai frumoasă, se trezesc singuri, de multe ori după o relaţie de durată. Dintr-o prostie, ori dintr-o ceartă banală, lucrurile ar putea lua o turnură negativă pentru aceşti nativi.

Aşadar, atenţie mare la astfel de momente tensionate, căci s-ar putea ca povestea frumoasă de dragoste să rămână doar un basm.

2. Fecioară.  Visătoare din fire, Fecioara îşi doreşte să-l întâlnească pe prinţul călare pe cal alb, doar că asta este foarte puţin probabil să se şi întâmple. Dacă nu se vor reorienta repede, aceşti nativi riscă să rămână singuri toată viaţa, sau, mai rău, într-o relaţia care-i va face nefericiţi.

1. Balanţă.  Cea mai ghinionistă când vine vorba de dragoste, Balanţa este singura vinovată pentru nefericirea ei, chiar dacă nu ar recunoaşte asta în veci. Este prea sălbatic, nu mă înţelege, mi-a luat asta şi eu voiam aia, de ce la mare şi nu la munte…atâtea pretexte în mintea acestui nativ, încât aproape nimeni nu va avea răbdarea necesară pentru a petrece o viaţă alături de el.

Dacă nu ar mai fi atât de pretenţioase, Balanţele chiar ar avea o şansă reală la fericire.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceşanu a fost sunată, joi, de un bărbat! Ce i-a spus la telefon întrece orice imaginaţie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunt pentru toti fanii Ellei de la ''Puterea dragostei''! Bruneta vrea ca toata lumea sa stie ASTA: ''Nu am de gand sa...''

ULTIMA ORĂ Poliţistul care l-a ucis pe George Floyd a fost găsit vinovat pentru toate acuzaţiile

BOMBĂ! Când va fi ZANNI eliminat de la Survivor România! Greșeala FATALĂ pe care a comis-o

Mama Alexandrei Măceşanu a fost sunată, joi, de un bărbat! Ce i-a spus la telefon întrece orice imaginaţie

Ce se întâmplă atunci când dormi fără haine. Nu îți vine să crezi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies