HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 23 februarie–1 martie 2019. Berbecii intrec masura, Gemenii au probleme

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie in perioada 23 februarie-1 martie.


In articol:

HOROSCOP BERBEC

In prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile parteneriale intr-un registru confortabil, politicos sau util pentru viitorul relatiei ori al proiectului comun de viata si activitate pe care il sustin. Intre 23 februarie, dupa ora17.56, si sfarsitul zilei de 25 februarie, banuieli cu privire la onestitatea demersurilor facute de unele persoane care ar putea sa le lezeze niste interese materiale. Senzatia ca sunt pacaliti in chestiunile de interes patrimonial.

Uneori, tendinta de a depasi masura prin insistenta, nerabdare sau egoism. Intre 25 februarie, dupa ora 23.20, si dimineata zilei de 28 februarie, preocupari legate de formarea profesionala, pentru care cauta cele mai bune solutii de continuare si aprofundare a studiilor. Adultii vor incerca sa-si depaseasca statutul prin integrarea in institutii si structuri profesionale care sa le permita sa se afirme si sa progreseze, uneori, luand in calcul si organismele de dincolo de granitele tarii, pentru prestigiul sau deschiderea acestora.

Intre 28 februarie, dupa ora 8.48, si 1 martie, momente speciale in viata profesionala, in care Berbecii vor fi nevoiti sa-si apere statutul, functia, autoritatea ori sa-si sustina initiativele si deciziile impotriva unui curent general de opinie care nu le e favorabil. In dupa-amiaza zilei de 1 martie, Venus va intra in zodia Varsatorului. Micul Benefic va marca pana pe 26 martie, in chip placut, sectorul relatiilor cu prietenii, dandu-le nativilor posibilitatea sa intalneasca persoane speciale (vedete, oameni importanti) cu care sa dezvolte relatii de prietenie.

Berbecii vor trece alaturi cunostintele apropiate prin situatii speciale, mai putin obisnuite. In urmatoarele doua saptamani, acestea se vor mentine in registrul placut sau util lor. Intreaga saptamana, nativii vor face efortul de a castiga bani din munca sau de a rezolva un litigiu salarial.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate