Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

Horoscop complet august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru BERBEC

Formă fizică și moral:

Stai bine cu moralul și, cel puțin până în data de 18 august, ești orientat spre distracție, vacanță, petrecere, activități de hobby și de divertisment. Puține sunt lucrurile care ar putea să îți strice cheful, concediul și pofta de aventură. Eastrolog.ro îți recomandă, totuși, să eviți excesele de orice fel, ca să nu-ți epuizezi energia.

După 18 august 2019 intri într-o perioadă propice pentru reorganizarea activităților tale, pentru revizuirea responsabilităților și priorităților profesionale, dar și pentru schimbarea stilului de viață ori a dietei. Poate fi momentul cel mai bun pentru controlul anual al stării de sănătate, pentru a adopta un nou regim alimentar sau pentru a face ordine în viața ta. După o perioadă tumultuoasă, în decursul căreia ai făcut doar ce ți-ai dorit, e vremea să revii la un stil de viață mai echilibrat, mai responsabil.

Citeste si: Cancerul care nu doare si nu are simptome. Din ce în ce mai multe femei află prea târziu că îl au

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în august 2019:

După 18 august 2019, încearcă să fii un bun coechipier, un bun coleg și lasă deoparte crizele de vanitate la locul de muncă! E vremea să redescoperi cum e să fii o rotiță într-un angrenaj mai mare, în care fiecare are rolul său bine stabilit și la fel de important.

Horoscop complet august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru TAUR

Dragoste și viața în doi:

Luna august 2019 nu e neapărat vremea marilor cuceriri, a marilor aventuri sentimentale, deși, după data de 18, nu sunt excluse visele și jocurile romantice. Eastrolog.ro îți recomandă să folosești energia planetelor pentru a-ți clarifica trăirile, pentru a face ordine în viața ta interioară și pentru a te desprinde de trecut, de melancolia unei vechi iubiri sau a unei relații care a lăsat o profundă amprentă asupra vieții tale.

Citeste si: SECRETUL bine păzit al lui Marcel Vela. S-au aflat misterele bărbatului în geacă de piele - capital.ro

În august este avantajată viața de familie sau planificarea întemeierii unei familii. Taurii care au o relație neoficializată dar stabilă, ar putea decide să se mute împreună cu persoana iubită sau să facă o investiție imobiliară împreună cu aceasta, ceea ce le va oferi un sentiment plăcut de securitate și siguranță. La fel de bine se pot simți însă și Taurii căsătoriți care se apucă, împreună cu perechea de viață, să renoveze apartamentul sau să cumpere o locuință nouă. De asemenea, se poate discuta mult mai calm, mai constructiv și mai rezonabil despre posibilitatea de a avea copii, potrivit eastrolog.ro

Citeste si: 10 secrete despre capuse pe care trebuie sa le stii! Afla cum sa eviti sa fii muscat

Pe măsură ce multe planete se mută în casa V (iubirea), Taurilor celibatari le cresc șansele de a flirta și de a atrage o persoană de sex opus. Astfel, Marte intră în casa V la 18 august, urmat de Venus (la 21 august), de Soare (la 23 august) și de Mercur (la 29 august). Este perioada cea mai potrivită pentru a-ți exprima afecțiunea. Cu siguranță, însă, și perechea ta te va înconjura cu dovezi concrete, palpabile de iubire.

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Citeste si: Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies