Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

Horoscop complet august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru BERBEC

Dragoste și viața în doi:

Luna august 2019 se anunță memorabilă în plan amoros, așa că eastrolog.ro îți recomandă să profiți de energia Lunii Noi de la 1 august pentru a-ți stabili intenții noi legate de relațiile afective, de exprimarea sentimentelor, de recucerirea perechii de viață etc.

Luna Nouă de la 1 august activează casa V a Berbecului (iubirea, aventurile sentimentale, distracțiile). La fel ca luna trecută, această casă este plină de planete: Mercur (11-29 august), Marte (până la 18 august), Venus (până la 21 august) și Soarele (până la 23 august), ceea ce înseamnă că, dacă ești celibatar, ești gata de distracție și viața amoroasă îți poate ocupa tot timpul. Atragi cu multă ușurință prin creativitate, entuziasm și sociabilitate.

Ai grijă, totuși, la nevoia de a fi mereu în centrul atenției, la orgoliu și la lăudăroșenie! Mulți Berbeci au impresia că totul li se cuvine, că totul este permis. Fii mai atent la nevoile persoanei iubite și fă un efort pentru a te decide și tu ce vrei, ce îți dorești în plan amoros – indiferent dacă ești căsătorit sau celibatar!

Citeste si: Uleiurile banale care vindecă orice durere. Acum s-a dovedit științific

Ai putea începe o relație amoroasă nouă sau, dacă ești deja căsătorit ori într-o relație, poți să îmbunătățești semnificativ lucrurile. La 1 august 2019, Mercur revine la mersul direct, astfel încât ai ocazia să lămurești eventualele neînțelegeri amoroase apărute în iulie.

Începând cu 21 august 2019, lucrurile se mai liniștesc și intri într-o etapă mai analitică, mai critică, sau te trezești sub tirul responsabilităților „prescrise” de perechea de viață.

Muncă și bani:

Dacă dai dovadă de un minim de disciplină financiară, poți transforma luna august 2019 într-o perioadă prosperă. Te avantajează și speculațiile financiare, mai ales în perioada 10-18 august, dar eastrolog.ro te sfătuiește să eviți excesele și tendința de a te grozăvi în fața celorlalți. Banii ar putea veni ușor și repede, dar la fel de repede se duc dacă nu îți organizezi corect și cu discernământ cheltuielile.

Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute legate de copii (dacă ai), sau să constați că vacanța te costă mai mult decât ți-ai planificat inițial, potrivit astrologilor.

Din fericire, începând din 18 august, casa VI a Berbecului (munca și sănătatea) se umple de planete: întâi Marte, apoi Venus (la 21 august), Soarele (la 23 august) și Mercur (la 29 august). Cum Venus este planeta care guvernează banii munciți ai Berbecilor și resursele personale ale acestora, tranzitul ei prin casa VI este de foarte bun augur: Berbecii devin deodată mai calculați, chiar strânși la pungă. Energia pragmatică a Fecioarei îi sprijină să fie mai atenți la valoarea banului și a bunurilor achiziționate.

Citeste si: Sportul ingrasa! Cercetatorii au descoperit ce faci gresit

Berbecii care își caută un (nou) loc de muncă sunt avantajați și pot găsi mult mai ușor ceva care să le convină inclusiv din punct de vedere financiar. Munca dă roade bogate și ești capabil să îți evaluezi mult mai bine rezultatele muncii și competențele.

Ar fi bine să ții cont de faptul că la 12 august 2019 Uranus începe să retrogradeze în casa banilor munciți, astfel că anumite proiecte de viitor ar putea să se împotmolească din cauza instabilității financiare. Nu forța lucrurile, ai răbdare!

Citeste si: Astrolove- Asa cuceresti definitiv un barbat, in functie de zodia lui

Citeste si: Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies