Horoscop 6 august 2019. Zodia care azi isi schimba complet viata

Horoscop 6 august 2019: A venit momentul decisiv din punct de vedere sentimental. Profesorul Radu Ștefănescu prezintă horoscopul zilei, în exclusivitate pentru Capital.ro.

Horoscop 6 august 2019. Zodia BERBEC

Îţi e greu să te împarţi, trebuie să fi în mai multe locuri în acelaşi timp! Nu încurca lucrurile, nu amesteca plăcutul cu utilul, viaţa profesională cu cea personală! Nu te grăbi, zâmbeşte! Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Relaxează-te şi vizitează-ţi rudele, sigur, după program!

Horoscop 6 august 2019. Zodia TAUR

Evită deciziile care duc la schimbări majore si mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective, meteorologice, vremea e aşa cum este! Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii.

zodie

Horoscop 6 august 2019. Zodia GEMENI

Simţi că tensiunea urcă şi lucrurile nu merg bine. Este momentul să-ţi manifeşti dezacordul şi să propui soluţii bune, sigur, dacă depinde de tine. Dar, nu te mai îngrijora pentru generalităţi! Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale relaţiilor umane, ale legăturilor de rudenie. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică. Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea.

Vezi programul tv Kanal D

Horoscop 6 august 2019. Zodia RAC

O zi inspirata pentru strategii complicate. Îţi place să monopolizezi atenţia anturajului şi să intri într-un vortex de trăiri din cele mai interesante. Amintirile, însă, nu-ţi dau pace… Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten te poate decepţiona – nu-i lăsa şansa să se facă de râs! În această perioadă nu prea este bine să călătoreşti pe distanţe lung.

Horoscop 6 august 2019. Zodia LEU

Eşti tentat sa cheltuiesti mult şi nejustificat, fiind doar o descarcare din cauza unei instabilitati emoționale trecătoare. Astăzi te poţi juca de-a “contabilul”. Ai de facut socoteli… Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore. Temperează-ţi partenerii de viaţă prea focoşi.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Sar din nou scantei intre Mary si Mariana! "Nu urla, salbaticiune!" Afla de la ce anume s-a iscat cearta dintre cele doua concurente si pana unde s-a ajuns, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Jador in lacrimi! Ce se petrece cu adevarat in inima concurentulu? Cat de mult l-au afectat ultimele discutii cu Simina?

Citeste si: Roxana si Simona, fostele concurente de la "Puterea dragostei", scene fierbinti in club! Iata cum au fost surprinse cele doua pe ringul de dans!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate