CUTREMURE in Vrancea! Seismele s-au produs la cateva ore distanta. Ce spun specialistii

Cuttemur in judetul Vrancea noaptea trecuta. Potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, magnitudinea si adancimea seismului nu sunt de neglijatUn seism cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs luni spre marți noaptea în județul Vrancea, la adâncimea de 70 kilometri, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Inițial, magnitudinea indicată de Institut pentru seism a fost de 4,1, potrivit Mediafax, dar ulterior a fost revizuită la 4, pentru ca apoi specialiștii să indice din nou magnitudinea de 4,1. Și adâncimea cutremurului a fost revizuită, de la 140 de kilometri la 66 de kilometri, apoi la 70 de km.

Seismul s-a produs marți, la ora 00:05:01, ora României, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea.

cutremur

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(48km), Slănic-Moldova(49km), Onești(49km), Târgu Ocna(50km), Nehoiu(51km).

În ziua de 06/08/2019 la ora 05:23:30(ora României) s-a produs în Zona seismică Vrancea, județul Buzău un cutremur cu magnitudinea 3.8 pe scara Richter, la adâncimea de 107km.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de II grad(e) Mercalli

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(14km), Covasna(38km), Întorsura Buzăului(40km), Vălenii de Munte(51km), Târgu Secuiesc(53km)

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 9 ianuarie, magnitudinea sa fiind de 4,4.

sursa: digi24.ro

Citeste si: Sar din nou scantei intre Mary si Mariana! "Nu urla, salbaticiune!" Afla de la ce anume s-a iscat cearta dintre cele doua concurente si pana unde s-a ajuns, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Jador in lacrimi! Ce se petrece cu adevarat in inima concurentulu? Cat de mult l-au afectat ultimele discutii cu Simina?

Citeste si: Roxana si Simona, fostele concurente de la "Puterea dragostei", scene fierbinti in club! Iata cum au fost surprinse cele doua pe ringul de dans!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate