Horoscop 3 iulie 2019. Zodia care trebuie să renunțe la ceva sau cineva

Horoscop 3 iulie 2019. Sfaturi pentru toți nativii acestei zodii. Ce nu trebuie să facă aceștia astăzi pentru a nu crea probleme. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu o serie de previziuni pentru această zi.


In articol:

Horoscop 3 iulie 2019. Zodia BERBEC

Azi parcă ai fi dotat cu un fel de radar sentimental! Depistezi multe probleme de relaţii umane din familie, sau din jurul tău şi încerci să găseşti rezolvări. Sufletul tău bun e mulţumit! Este o zi a comunicării. Esti dispus sa porţi conversaţii lungi, despre subiecte diverse. Mercur in aspecte şi toane bune te influenţează favorabil si debitul verbal are volum si consistenţă. In toata aceasta dorinţă de afirmare a eului, care se exprimă, nu trebuie să pierzi din vedere să ciuleşti urechile. Viitorul este incert și trebuie să ai mai multe informații.

Horoscop 3 iulie 2019. Zodia TAUR

Eşti surprins plăcut de ceea ce se petrece în jurul tău. Nu interveni, încă, să vezi cum se termină, nu te băga neinvitat, aşteaptă, eventual, să ţi se ceară ajutorul. Sfaturi, poţi să dai! Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, ca o pernă moale umflată cu aer, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţional, ci încercă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice!

Horoscop 3 iulie 2019. Zodia GEMENI

Dimineaţa poţi să fii ascultat cu interes de persoane importante pentru tine. Comunicarea e punctul tău forte, dar azi trebuie să ai un discurs interesant, ca să justifici atenţia acordată.

Te poţi consola cu proverbul „numai cine nu munceşte nu greşeşte”. Este o scuză bună pentru ziua de astăzi când scapi aproape orice din mână. Cei neîndemânatici au, însă, noroc la dragoste! O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Poaţi să imiţi dinamica semnelor de foc, să joaci pentru scurt timp un rol. Că îți place să joci teatru!

Horoscop 3 iulie 2019. Zodia RAC

Eşti în plină formă şi azi ai şi o intuiţie excepţională, ceea ce te ajută să prevezi şi să preîntîmpini unele probleme personale sau profesionale. Dar, nu vorbi mai mult decât este necesar! „Dragostea este un lucru foarte mare”, o întâlnire neaşteptată îţi aduce amintiri dulci-amare şi regrete târzii. Este prea târziu? Poate că da, poate că nu, dar eşti dator să încerci! Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia Racului, să te ascunzi în umbra vorbelor. Să nu spui exact și precis ceea ce vrei, ceea ce dorești. Nu este bine, așa nu o să obții niciodată, nimic! Îndrăznește, norocul ajută pe cei curajoși!

Horoscop 3 iulie 2019. Zodia LEU

Ai convingerea că poţi mai mult şi ţi se cuvine mai mult, prin logică urmare. Stelele te invită să-ţi revizuieşti strategia în domeniul sentimental, în sensul clarificării şi lămuririi lor! Totul pare că merge bine! Fie ca este vorba de serviciu, fie de acasă, de căminul tău. Dar… În viaţa ta există întotdeauna un „dar” care azi apare ca ceva din trecut, fie o amintire, fie o persoană! Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte domeniul sentimental dar şi profesia şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior poate vei gasi calea.

Citeste si: Șoc pentru Viorica Dăncilă! Cum a umilit-o un elev în lucrarea de la Limba și literatura română

Citeste si: Tragedie la Petrila. Un elev premiant s-a spanzurat cu o zi inainte sa inceapa BAC-ul

Citeste si: Fereasca Dumnezeu! Cher este de nerecunoscut din cauza operatiilor

citeste continuarea pe capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate