Horoscop, 27 august. Zodia care are mari probleme pe plan amoros

,

Horoscop, 27 august. Este o zi potrivită pentru acești nativi ca să ia iniţiative curajoase mai ales în relațiile sentimentale.


In articol:

Profesorul Radu Ștefănescu vine cu informații noi pentru toate zodiile.

Horoscop, 27 august. Zodia BERBEC

Astăzi mai pui o pietricică în jocul de Go al vieţii tale. Nu-ţi face griji, nu mai fii tensionat! Ziua este favorabilă unor proiecte, dar numai pe drumul strategic al intereselor tale. O zi placută, în primul rând pentru ca ziua se măreşte şi promisiunile verii sunt relativ aproape. Nu prea te simţi în apele tale, însă, la serviciu sau unde muncești, sau unde îţi petreci dimineţiele şi uneori, toată ziua. Ai nevoie de un impuls, de o motivaţie suplimentară. Dar astăzi eşti receptiv la propunerile şi sfaturile celor din jur. Ascultă şi așa poți găsi soluţia ca să îţi faci viaţa profesională mai uşoară.

Horoscop, 27 august. Zodia TAUR

O zi plăcută, cu multă lume în jur, te relaxezi şi faci planuri. Cineva te urmăreşte cu multă atenţie, de parcă te vede pentru prima oara.

S-ar putea să fie interesant, fii atent la amănunte! O zi foarte potrivită ca să iei iniţiative curajoase, atât in domeniul tău de activitate, cat mai ales in relațiile tale sentimentale. Confuzia și dezordinea sentimentală proprie zodiei pot deveni calitați poetice, adică acceptate de anturaj dacă dai dovada de abilitate și nu vorbești prea mult! Pe plan emoţional, nu te repezi, din nou, să faci promisiuni şi să cataloghezi oamenii şi faptele.
Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu inamici şi certuri.

Horoscop, 27 august. Zodia GEMENI

Te zbaţi să înţelegi ce se întâmplă în jurul tau şi ai frustrări, ba chiar migrene. Ziua de azi îţi aduce unele răspunsuri şi o promisiune de mai bine. Cu speranţă, o să reuşeşti! Responsbilitatea îţi pare foarte grea, poți constata în cursul dimineţii. Simţi o oarecare presiune a evenimentelor care te obligă să-ţi organizezi efortul în viaţa profesională.

Poate se apropie un examen, poate un obstacol de trecut. Trebuie să faci aranjamentele necesare, să iei deciziile care se impun, chiar să faci mici cumpărături pentru efortul de ordonare a activităţii. Intuiţia te îndreaptă în direcţia bună. Urmeaz-o! Pe plan sentimental simţi o dorinţă impetuoasă să revii în trecut, la persoane şi sentimente din trecut.

Horoscop, 27 august. Zodia RAC

Astăzi eşti cam dezamăgit de ceea ce ţi se întamplă. Nu reacţiona, taci din gură, rabdă ca de obicei! Totuşi eşti ceva mai mai senin şi accepţi că trebuie să faci şi unele compromisuri. Primele ore ale zilei nu iti sunt colosal de prielnice, dar cu moderaţie, mai ales la relaţiile cu anturajul şi la muncă, poți evita neplăcerile. Trebuie neaparat sa analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun si sa iei imediat masurile necesare. De asemenea, trebuie sa continui cu aceleasi metode verificate de pana acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele! Se face simţit un dezechilibru între activitate şi odihnă. Trebuie să încerci să te relaxezi mai mult şi să te culci mai devreme.

Horoscop, 27 august. Zodia LEU

Conjunctura te împinge către viaţă bună şi răsfăţ, fie că meriţi, sau, nu! Poţi să-ţi oferi câteva momente de lux boieresc de calitate, răsplata trebuie să vină în primul rând de la tine! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite mai ales spre sfârşitul zilei de astăzi. Nu incerca sa impui anturajului si lumii intregi propriul sistem de referinta, ci mai bine respecta regulile jocului ca sa obtii ce vrei. Stelele iti recomanda sa nu intri astazi in competitie cu persoane nascute in zodia Berbecului sau a Săgetătorului, in general cu alte semne de foc. Nu-ti schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Stelele spun sa te plimbi prin Mall, sau macar printr-un supermarket local in cautarea unui obiect dragut, util şi poate chiar si ieftin. Astazi poti sa ceri un favor sau o inlesnire de la anturaj, adica de la prieteni sau de la familie, acestea fiind domeniile favorizate!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: VIDEO Viorica Dancila, candidat la PRESEDINTIA Romaniei: "bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman"

Citeste si: Monica Anghel a suferit un accident: "Problema este ca eram fara instructorul meu". In ce stare este artista

Citeste si: VIDEO Tatăl Alexandrei Măceşanu, ÎNREGISTRARE CUTREMURĂTOARE. Ce crede că s-a întâmplat cu fiica lui

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanoaga i-a dat inelul iubitei lui. Cum a reactionat Simina

Cartel ALFA cere cu fermitate retragerea proiectelor de lege privind vaccinarea obligatorie: 'O acțiune dictatorială a guvernului'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

DIICOT Craiova stia despre Gheorghe Dinca! Dosarul Luizei Melencu si inregistrari cu ultimele momente din viata ei au disparut

Horoscopul saptamanii 26 august - 1 septembrie 2019

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies