Monica Anghel a suferit un accident: "Problema este ca eram fara instructorul meu". In ce stare este artista

Author: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 14:50

Monica Anghel a avut un accident la călărie. Artista a postat o imagine șocantă pe contul de socializare, și a explicat cum a căzut de pe cal.

Monica Anghel a suferit un accident, care, din fericire nu i-a pus viata in pericol si nici nu are urmari prea grave. Artista se afla la calarie, atunci cand a facut o manevra noua, fara supravegherea instructorului.

Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu.

Problema este că eram foarte instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a povestit Monica Anghel la un post de televiziune.

sursa: libertatea.ro

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

Citeste si: Horoscopul saptamanii 26 august- 1 septembrie 2019

Citeste si: Calendar crestin-ortodox 26 august: Iata cui trebuie sa ii spui "La multi ani!"!

Citeste si: Horoscop, 26 august. Astrele sunt de partea ta, iar evenimentele favorabile pot sa-ti aduca avantaje: profita!