VIDEO Tatăl Alexandrei Măceşanu, ÎNREGISTRARE CUTREMURĂTOARE. Ce crede că s-a întâmplat cu fiica lui

S-a împlinit o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi nici acum nu ştim exact ce s-a întâmplat cu biata fată.Tatăl Alexandrei a lansat un apel sfâşietor. Bărbatul nu crede că fata este moartă şi o aşteaptă, alături de întreaga familie, să intre pe poartă. Tatăl copilei spune că va lupta până la capăt pentru a afla adevărul. Înregistrarea a fost postată pe Facebook de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Ioan Măceşanu susține că el încă are încredere că fiica lui trăiește și a ținut să le mulțumească jurnaliștilor pentru că oferă informații despre acest caz.

Alexandru Cumpănaşu a tras cu arma: Ori eu, ori ei!

"A trecut o lună, o lună grea, care ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă, credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fata noastră. Le mulțumesc și celor de la poliție care fac ceva pentru noi și sper să o găsească. Atât am avut de spus, vă mulțumesc și Doamne ajută! Le mulțumesc și jurnaliștilor pentru ceea ce fac! Să aibă și ei grijă de copiii lor!", a spus Ioan Măceşanu.

macesanu

Ce va face in continuare unchiul Alexandrei:

MOR CU EI DE GAT!. Maine la ora 1300 voi fi la Parchetul General pt a depune o noua plangere penala fata de INML pt modul defectuos in care au administrat probele furnizate spre expertiza, asa cum rezulta din Raportul de Control al Ministerului Sanatatii. Plangerea va cuprinde si o serie de solicitari si clarificari URGENTE Procurorului General:
- stabilirea prin audieri a PATRULEI trimise de procurorul Popescu sa mearga sa faca VERIFICARI la casa lui Dinca si identificarea in ce au constat verificarile. Fac precizarea dragi prieteni ca mentionarea acestei PATRULE care a bantuit pe langa casa lui Dinca nu este precizata in raportul MAI.
- solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situatia Alexandrei. Facerea publica a continutului.
- audierea lui Mirea si sefului de post din Dobrosloveni pt a se stabili cine minte. La 1030 joi Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei de fata fiind seful de post. Acesta a declarat ca l-a informat pe Mirea. Mirea spune ca NU. Ori unul ori altul trebuie sa mearga la puscarie.
- reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursa informatiei pe care a avut-o cum ca Alexandra a fost sufocata. Fiind contrazis ulterior de alti procurori.
- efectuarea de verificari pt stabilirea modului in care INML a realizat analiza ADN in 2 ZILE!!!!
- publicarea raportului politistului PISTOL
- audierea/reaudierea cadastristului a carui carte de vizita a gasit-o Alexandra si stabilirea declaratiilor sale. In cat timp a furnizat adresa lui Dinca
- cine a dat adresa de pe strada Decebal unde s-a facut perchezitie fara mandat la care a participat varul meu. Locatia este fix in spatele casei lui Dinca.
SI MULTE ALTELE. MERG PANA LA CAPAT!!!!

Iata inregistrarea in care tatal Alexandrei spune ce crede despre disparitia fiicei sale:

Citeste si: Calendar crestin-ortodox 26 august: Iata cui trebuie sa ii spui "La multi ani!"!

Citeste si: Cutremur de 3,6 grade, in Buzau

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, distractie maxima in club! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti alaturi de Raju, fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate