Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia care are de suferit astazi: naivitatea ta nu este vazuta ca o virtute

,

Horoscop 22 octombrie 2019! O zodie este extrem de naivă! O persoană din anturajul tău va profita de tine. Profesorul Radu Ștefănescu îți recomandă să fii mai precaut.


In articol:

Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia BERBEC

Se pare că nu oboseşti niciodată, cel puţin aşa laşi să se vadă! Astăzi nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gândirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. Nu poţi să-ţi schimbi viaţa instantaneu, nu ai o baghetă magică ca Harry Potter. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Ai dreptate şi tu, vorba lui Nastratin Hogea. Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Astăzi dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes!

Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia TAUR

Te simţi uşor, cu toate că ai un prag de trecut. Poate un examen. Sau la bal, sau la spital! Un anumit fatalism bine temperat, poate din doinele româneşti, îţi oferă sprijin şi îţi dă curaj. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a lui Mercur provoacă dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie. Adevărul este dincolo de tine, vorba serialului Dosarele X!

Citeste si: Horoscopul mincinoşilor. Topul celor mai mincinoase zodii

Citeste si: Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede. Cum sunt iubaretii cand isi pierd capul

Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia GEMENI

Azi ai o surpriză plăcută, îţi dai seama că ai mai multe şanse decât credeai. Parcă ţi se ridică o ceaţă de pe ochi şi vezi lucrurile clare, cum se poate rezolva cutare sau cutare problemă.

Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai. Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Te bucuri de o bună intuiţie care te ajută, atăzi, la rezolvarea problemelor cotidiene. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi poţi reuşi!

Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia RAC

O zi mai fluidă. O discuţie pe teme profesionale cu seniori experimentaţi te lămureşte în unele privinţe. Culmea este că te lămureşti în problemele tale sentimentale, nu profesionale! Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Concepţia nativilor din Rac, zodie de apă, despre bunuri şi bani, suferă astăzi o modificare minoră. Urmare unor informaţii din presă.

Horoscop 22 octombrie 2019. Zodia LEU

Nu lua bârfele şi intrigile în serios. Se ştie că eşti naiv şi păgubos de generos şi poate cineva încearcă să se folosescă de tine. Zâmbeşte frumos şi arată-ţi colţii. Poate e de ajuns! Evită sau amână orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. Călătoriile, însă, sunt bine aspectate. La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care poate deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar.

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

 

Citește și:

Adevarul despre marturia lui Gheorghe Dinca: a fost batut si pus sa spuna asta. Cine sunt cei carora le-a multumit criminalul

Ella de la Puterea dragostei e indragostita: dovada mai clara nu exista. Au fost prinsi!

Dancila s-a razgandit: "Domnul presedinte Iohannis ar trebui suspendat, dar nu putem face acest lucru cu sase luni inainte de alegeri"

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies