Ella de la Puterea dragostei e indragostita: dovada mai clara nu exista. Au fost prinsi!

,

Ella de la Puterea dragostei s-a indragostit de unul dintre baietii din casa. Cum au fost prinsi si ce a spus concurenta, jenant!


In articol:

Ella de la Puterea dragostei e indragostita!

Chiar ea a recunoscut acest lucru, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe o retea de socializare.

Concurenta a fost surprinsa accidental, ascunsa in culisele emisiunii Puterea dragostei, impreuna cu nimeni altul decat Iancu Sterp. Cei doi erau asezati pe un pat dintr-o incapere din afara platoului Puterea dragostei, un fel de depozit, in tandreturi.

Cand persoane din staff-ul productiei au dat buzna peste Ella si Iancu, cei doi s-au intimidat putin, iar Iancu a incercat sa glumeasca spunand ca este verisoara lui venita in vizita. Ella se ascundea in spatele lui Iancu, intimidata si ea, mai ales ca intalnirea aceasta nu era una permisa de regulament. La asta au si facut referire cei din echipa de productie, care au inceput imediat sa strige "contractul, contractul". Ella s-a ridicat din spatele lui Iancu si, rusinata, si-a luat lucrurile si a spus ca gata, ea pleaca. Acela a fost momentul in care cineva i-a adus la cunostinta ca o camera de supraveghere este amplasata si in acel loc, iar ea si Iancu au fost oricum filmati.

Citeste si: Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU din casa ''Puterea dragostei''? Primele imagini cu SARUTUL din CULISE

Ella de la Puterea dragostei e indragostita: dovada mai clara nu exista. Au fost prinsi!

Ella de la Puterea dragostei e indragostita: declaratia

Ulterior intamplarii nefericite, Ella a publicat un mesaj pe o retea de socializare, in care recunoste ca este indragostita:

" 𝒟𝑒 𝓂𝓊𝓁𝓉𝑒 𝑜𝓇𝒾 𝓂𝒶 𝑔𝒶𝓃𝒹𝑒𝓈𝒸 𝒹𝒶𝒸𝒶 𝒶𝓂 𝒻𝒶𝒸𝓊𝓉 𝑜 𝒶𝓁𝑒𝑔𝑒𝓇𝑒 𝒷𝓊𝓃𝒶 𝓋𝑒𝓃𝒾𝓃𝒹 𝓁𝒶 𝒶𝒸𝑒𝒶𝓈𝓉𝒶

𝑒𝓂𝒾𝓈𝒾𝓊𝓃𝑒, 𝓂𝒶 𝓉𝓇𝑒𝓏𝑒𝓈𝒸 𝒸𝓊 𝑔𝒶𝓃𝒹𝓊𝓁 𝒹𝑒 𝒶 𝓅𝓁𝑒𝒸𝒶 𝒶𝒸𝒶𝓈𝒶 𝒾𝓃 𝒻𝒾𝑒𝒸𝒶𝓇𝑒 𝓏𝒾 ...𝒹𝒶𝓇 𝓋𝑒𝓃𝒾𝓃𝒹 𝒶𝒾𝒸𝒾 𝓈𝒾 𝓋𝒶𝓏𝒶𝓃𝒹 𝒸𝓊𝓂 𝒹𝓇𝒶𝑔𝑜𝓈𝓉𝑒𝒶 𝒾𝓃𝒻𝓁𝑜𝓇𝑒𝓈𝓉𝑒 𝒸𝒶𝓃𝒹 “𝓋𝑒𝓏𝒾 𝒶𝒸𝑒𝑒𝒶 𝓅𝑒𝓇𝓈𝑜𝒶𝓃𝒶 “, 𝒾𝓉𝒾 𝒶𝒹𝓊𝒸𝑒 𝓏𝒶𝓂𝒷𝑒𝓉𝑒, 𝓁𝒶𝒸𝓇𝒾𝓂𝒾 ,𝑔𝑒𝓁𝑜𝓏𝒾𝒾 ...𝓉𝑒 𝒻𝒶𝒸𝑒 𝓈𝒶 𝓉𝑒 𝓈𝒾𝓂𝓉𝒾 𝒸𝒶 𝓈𝒾 𝓊𝓃 𝒸𝑜𝓅𝒾𝓁 𝒸𝒶𝓇𝑒 𝒹𝒶 𝑒𝓍𝓅𝓁𝒾𝒸𝒶𝓉𝒾𝒾 !𝒮𝓅𝑒𝓇 𝓈𝒶 𝓅𝓊𝓉𝑒𝓉𝒾 𝓈𝒾𝓂𝓉𝒾 𝓂𝒶𝒸𝒶𝓇 𝟤𝟢% 𝒹𝒾𝓃 𝒸𝑒 𝓉𝓇𝒶𝒾𝓂 𝓃𝑜𝒾 𝒶𝒾𝒸𝒾 𝒾𝓃 𝒻𝒾𝑒𝒸𝒶𝓇𝑒 𝓏𝒾!”𝐼𝓊𝒷𝒾𝓃𝒹 𝓉𝑒 𝒹𝒶𝓇𝓊𝒾𝑒𝓈𝓉𝒾 𝒸𝓊 𝓉𝑜𝓉 𝒸𝑒 𝒾𝓉𝒾 𝒶𝓅𝒶𝓇𝓉𝒾𝓃𝑒 𝓈𝒾 𝓊𝒾𝓉𝒾 𝑜𝓇𝒾𝒸𝑒 𝓈𝓊𝓈𝓅𝒾𝓃𝑒”!𝒱𝒶 𝒾𝓊𝒷𝑒𝓈𝒸 𝓈𝒾 𝓋𝒶 𝓂𝓊𝓁𝓉𝓊𝓂𝑒𝓈𝒸 𝒸𝒶 𝓂𝒶 𝒶𝒸𝒸𝑒𝓅𝓉𝒶𝓉𝒾 𝒸𝓊 𝒷𝓊𝓃𝑒 𝓈𝒾 𝒸𝓊 𝓇𝑒𝓁𝑒 𝓈𝒾 𝓋𝒶 𝓂𝓊𝓁𝓉𝓊𝓂𝑒𝓈𝒸 𝒸𝒶 𝓈𝓊𝓃𝓉𝑒𝓉𝒾 𝓁𝒶𝓃𝑔𝒶 𝓂𝒾𝓃𝑒!", a scris Ella pe contul ei de Instagram.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce comentariu i-a lasat Manuela lui Ricardo, imediat dupa ce acesta s-a intors in competitie: ''Sper sa...''

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Un nou scandal monstru între Mariana și Ella! S-a ajuns la violență: "Normal că am plesnit-o"

Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU din casa ''Puterea dragostei''? Primele imagini cu SARUTUL din CULISE

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies