Horoscop 21 octombrie 2019. Mare atentie! Astazi este o zi dificila pentru mai multe zodii

Horoscop 21 octombrie 2019. Nativii acestei zodii au ajuns la limita suportabilității. Profesorul Radu Ștefănescu aduce sfaturile și recomandările pentru toate semnele zodiacale.


In articol:

Horoscop 21 octombrie 2019. BERBEC

În limite acceptabile, azi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Nu o să faci mare lucru, sistemul te limitează, aşa că du-te la cumpărăturile de completare, de luni, după consumul din weekend! În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o configuraţie favorabilă. De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala, odată cu intrarea lui Jupiter în aspecte bune pentru tine. Ai un mod original de a amâna problemele care te obsedeaza de ceva timp şi nu le poţi găsi o rezolvare adecvată.

Horoscop 21 octombrie 2019. TAUR

O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia către profesia, sau meseria ta. Cere ce ţi se cuvine. Dar nu juca la loto, pariuri etc, ai noroc, nu eşti Ali Baba! Dimineaţa încearcă să nu exgerezi, nici cu vorba, nici cu fapta. Nu mai face atâtea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te pot aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia şi aşteptările.

Citeste si: Horoscop saptamana 21 – 27 octombrie 2019. Schimbari pe plan profesional pentru Leu si o escapada pentru Berbec

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Horoscop 21 octombrie 2019. GEMENI

Poţi, în rapiditatea ta, să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat! Gaseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Uneori te înşeli în privinta oamenilor, pentru ca îţi faci păreri rapide şi preconcepute. Evită dezamagirea, fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii, prietenii, anturajul. Sigur că astăzi poţi intra în criză de timp, este talentul zodiei şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, dar îţi faci planuri grandioase pentru astăzi şi, mai ales, pentru săptămâna care abia începe.

Horoscop 21 octombrie 2019. RAC

Metalul benefic al zodiei este argintul. Aproape toată lumea ştie acest lucru, că îţi plac bijuteriile de argint, de aceea poate, poate, zic, o să primeşti ceva care îţi poate face multă plăcere. Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea de vară indiană, de toamnă lungă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai importante decât micile lor intrigi. Zodia ta este, oricum, bine aspectată, aşa că îndrăzneşte să-ţi afirmi personalitatea şi opţiunile. Cu Luna, patroana ta, care pare a fi în toane bune pentru tine, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau de natură feminină. Sau, probleme cu, sau despre, dragoste!

Horoscop 21 octombrie 2019. LEU

Pragul tău de suportabilitate este depăşit. Nu te simţi confortabil, te plângi de vreme, fie că ai rămas acasă, fie că eşti la serviciu. Soluţia este să fii unde vrei tu! Sau, gândeşte-te la ciocolată, la o fabrică întreagă de ciocolată! Ai unele veşti care te neliniştesc şi te îngrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neaşteptat, ori rezolvi tu situaţia, aproape din întâmplare! Dar, cu siguranţă că “întâmplarea” se numeşte iscusinţă şi competenţă. Totuşi, ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Adică, poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin!

citeste continuarea pe capital

Citeste si: HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies