HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

 HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

HOROSCOP paranormal. Cu o intuiție puternică și un al șaselea simț ieșit din comun, zodiile de mai jos te văd așa cum ești, fără vreo mască. 

HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

Se spune despre aceste zodii că au puteri magice, pentru că altfel nu ne putem explica cum reușesc să sape până în adâncul ființei celor din jur!

Pești

Peștii sunt cei mai intuitivi din zodiac, așa că nu are niciun rost să încerci să le ascunzi ceva: văd direct în adâncul sufletului, indiferent de învelișul în spatele căruia încercă cei din jur să se ascundă. Încă din copilărie au avut capacitatea aproape paranormală de a pătrunde dincolo de aparențe!

Singurul pericol pentru acești nativi este să nu își asculte intuiția. De multe ori, Peștii preferând să cadă pradă înclinației spre naivitate, ei își aduc la tăcere al șaselea simț și refuză să vadă ceea ce e înscris clar în fața lor.

Scorpion - HOROSCOP paranormal

Zodiile de apă sunt cunoscute pentru capacitățile extrasenzoriale pe care le-au moștenit de la influența duală, mereu agitată, a elementului lor. Scorpionii sunt printre cei mai înzestrați detectivi din zodiac.

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

Citeste si: Horoscop 16 octombrie 2019. Zodia care trebuie sa-si pastreze cumpatul: momente dificile

Citeste si: Horoscop dragoste octombrie 2019. Este o luna intensa pe plan amoros. Ce zodii trebuie sa evite conflictele

Scorpionii combină intuiția din naștere cu inteligența lor ieșită din comun.

HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

Problema principală a Scorpionilor este că dezvoltă foarte ușor obsesii: de multe ori, nu văd ceea ce există cu adevărat, ci ceea ce își doresc să fie acolo. Aceasta este singura capcană de care trebuie să se ferească.

Vărsător

Vărsătorii sunt considerați vizionarii zodiacului: ei reușesc să citească dincolo de aparențe, dezvăluie suflete și au capacitatea de a sesiza încotro se îndreaptă acestea, dar și care este traiectoria pe care ar trebui să o urmeze.

HOROSCOP paranormal - Nativii din Vărsător au mintea ascuțită, iar intelectul supradezvoltat le îngăduie accesul în zone interzise multora dintre ei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate