Horoscop 20 august 2019. Vești bune pentru o zodie

,

Horoscop 20 august 2019. Vești bune pentru o zodie: Soarele îţi zâmbeşte, adică ai noroc.


In articol:

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de marți potrivit horoscopului zilnic prezentat în exclusivitate pentru capital.ro

de profesorul Radu Ștefănescu. O zodie are mare noroc astăzi.

Horoscop 20 august 2019. BERBEC

Eşti într-o dispoziţie poetică, lirică. Totul îţi pare roz şi trandafirii nu au spini! Dar, nu încerca să te înfrânezi şi să fii convenţional. Spune ce ai de spus, cu calm şi bună creştere! Astăzi ai energie, vitalitate, dar nu te repezi fără să te gândeşti. Influenţe astrale puternice te favorizează. Prietenii te sprijină, familia te ajută. Mai mult ca oricând, te bucuri de aprecierile colegilor, ale anturajului, în general. Marte, bine aspectat, îţi asigură energia necesară ca să străluceşti şi să faci totul ca prin magie, adică repede-repede, de se miră toată lumea cum de reuşeşti!

Horoscop 20 august 2019. TAUR

Cam nervos, stresat şi poate ai motive, pentru că cineva încercă să-ţi invadeze teritoriul.

Poate fi şi spaţiul vital, cineva stă prea aproape de tine, sau pur şi simplu, o părere virtuală! Astăzi teoria conspiraţiei te obsedează! Eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota! Parţial adevărat este faptul că bănuiala este cea mai greu de suportat stare de spirit. Mici sau mai mari probleme cu paranoia cotidiană bine temperată! O veste bună urmată de o cheltuială necesară. Atenţie la cumpărături, nu numai la ce cumperi ci şi cum şi când.
Mai bine pierzi ceva timp decît să iei ceva care este un compromis!

Horoscop 20 august 2019. GEMENI

Ziua pendulează între „nu prea clar” şi „nu prea precis”. Trebuie să faci unele eforturi ca să stai pe linia de plutire şi să nu te pierzi în ceaţa confuziei. Evită tot ce este „important”! Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Şi actor, şi spectator, ca la teatru! Cu toate că totul pare o mare comedie, sau un scenariu care nu a fost bine montat, accepţi, ca un spectator

la teatru, în continuare, atmosfera neclară de la locul de muncă, sau ceaţa din sentimentele tale. Astăzi este bine să eviţi toate situaţiile obscure. Supraveghează buzunarele în special şi proprietăţile, în general.

Horoscop 20 august 2019. RAC

Viziunea ta asupra problemelor cotidiene devine mai pragmatică. Stelele spun că eşti inspirat în abordarea, cu eficacitate, a problemelor tale personale. În această zi poţi face unele progrese.

Tenacitatea îţi este răsplătită. Zodia este bine aspectată. Trebuie, însă, să eviţi discuţiile aprinse cu colegii, asociaţii sau în familie. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să faci tot ce depinde de domnia ta. Se poate ca Mercur, planeta negustorilor şi a hoţilor (a băncilor?) planetă care îţi este azi favorabilă, să-ţi răsplătească eforturile.

Horoscop 20 august 2019. LEU

Nicio urgenţă, nimic important, poţi să te relaxezi şi chiar să te odihneşti. Veşti bune din familie sau de la prieteni. O zi echilibrată în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege. Astăzi eşti înclinat să-ţi depăşeşti limitele profesionale, condiţia socială şi/sau situaţia financiară. Trebuie să nu exagezi în această expansiune îndrăzneaţă. Oricum, caracterizează caracterul Leilor. Dar mai multă modestie, cumpătare, nu a omorât pe nimeni. Creativitatea, în special a celor cu inclinaţii literare, este, de asemenea, bine aspectată. Planurile pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Paula, mesaj incitant pentru fani, cu sanii la vedere: "Vise umede"! Cum s-a pozat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Citeste si: Eurostat: Inflatia in Romania este DE TREI ORI MAI MARE decat media europeana

Citeste si: O prostituată din Italia aruncă bomba în cazul Caracal: “Alexandra și Luiza nu sunt moarte”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine e mama lui Jador si ce parere are despre numele de scena al fiului ei: "Gata cu bagabonteala"

Victor Costache, consilierul premierului, lansează NUCLEARA: Spitalele Covid-19 au rămas fără bani

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

VIDEO Terifiant! Ce au putut vedea oamenii care se plimbau pe malul Crisului Negru. Politia si autoritatile cauta vinovatii

Se dau vouchere de 9.000 lei! Poate aplica oricine! Ce trebuie sa faci

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies