Horoscop 14 octombrie. Zodia care ar trebui sa se ocupe numai de problemele ei

,

Horoscop 14 octombrie. Aceștri nativi trebuie să acorde o atenție sporită zilei de astăzi. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu vești pentru toate zodiile


In articol:

Horoscop 14 octombrie. Zodia BERBEC

Astăzi, de luni, ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că rapiditatea şi agresivitatea caracteristice te-au obosit prea mult! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie.

Horoscop 14 octombrie. Zodia TAUR

Auzi lucruri favorabile, un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi eşti motivat în ceea ce faci. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat, sau tocmai de aceea, exceptând zvonul auzit.

O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar şi la virozele de toamnă.

Citeste si: Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Griji si oboseala pentru o zodie, cina romantica si relaxare pentru alta

Citeste si: Horoscop tarot OCTOMBRIE. Mesajul cartilor mistice pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Horoscop 14 octombrie. Zodia GEMENI

Astăzi ai un control bun asupra emoţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditate şi originalitate, calităţi zodiacale. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii, sau a superficialităţii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici.

Pentru un procent din Gemeni, cei din primul decan: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri şi bani nu trebuie să uiţi niciun detaliu.

Horoscop 14 octombrie. Zodia RAC

După muncă, sau şcoală, e necesar să rezolvi unele probleme urgente, treburi de luni, cum ar fi cumpărăturile de completare, după consumul din weekend. Ai timp şi de puţină distracţie! Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene.

Sanatatea este bună, iar cei din nordul ţării să fie atenţi la ceaţă şi la umezeală, chiar la zăpadă, lapoviţă şi ploaie, ceva de natura elementului apă. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit!

Horoscop 14 octombrie. Zodia LEU

Dimineaţa ai o nouă perspectivă, “vezi în mai multe dimensiuni”! Vanitatea proprie de rege al junglei e satisfăcută din plin. Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Cu o zodie bine aspectată, ar trebui ca ziua aceasta de luni să fie pentru Lei şi Leoaice o zi plăcută. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile, din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Orice început este greu şi nesigur. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Zodii protejate de astre. Trei nativi se află sub mantia protectoare a astrologiei

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nu mai ai voie să faci asta la tine acasă! Toți românii se pot trezi cu amenzi de 1.500 lei!

Ursula von der Leyen acuzații GRAVE: SUA și Marea Britanie BLOCHEAZĂ exportul vaccinurilor către Europa

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

BREAKING NEWS Klaus Iohannis a decis cine este noul premier!

Horoscop 2019, final de an. Zodiile care isi schimba norocul pana la sfarsitul anului. Scapa de necazuri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies