Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai grija ce le spui caci pentru ele e misiune imposibila sa tina un secret. Nu se pricep, nu vor și, de cele mai multe ori, nu pot să tacă.


In articol:

Zodii care nu stiu sa tina un secret. Berbec

Dacă vrei să transmiți un mesaj cuiva, dar nu ai curaj să o faci față în față, cheamă un Berbec și încredințează-i un mare secret. Îți va promite solemn, cu mâna la inimă, ca nu va sufla un cuvânt, ba chiar îți va da garanții eterne de loialitate. Minunea durează doar câteva ore, după care poți fi sigur că deja a vorbit cu 10 prieteni mai apropiați și vreo 20 de amici. Chemat să dea explicații, îți va promite la fel de serios că a vrut doar să ajute, iar secretul pe care deja îl știe toată lumea e în deplină siguranță. Te poți baza să le spui orice, însă ai grijă să nu conțină cuvântul "secret". Dacă au impresia că informația e publică, Berbecii nu vor sufla un cuvânt.

Zodii care nu stiu sa tina un secret. Scorpion

În mod normal. Scorpionii știu să țină un secret, cu o singură condiție: să-și aducă aminte că e un secret și nu altceva. Specialiști în gafe dintre cele mai delicate, făcute exact la momentul nepotrivit, nativii din Scorpion au marele talent de a deschide gura exact atunci când ar trebui să tacă la modul profesionist. Obișnuiți să acționeze impulsiv, exact cum îi taie capul în acea clipă, sunt puține șanse ca extravaganții Scorpioni să se gândească măcar o secundă la faptul că le-ai încredințat un secret și tot ce trebuie să facă e să nu-l spună. Iar, ca tacâmul să fie complet, nu vor rata ocazia de a rezolva situația printr-o nouă gafă, dintre cele mai impresionante.

Zodii care nu stiu sa tina un secret. Pești

Nicio șansă ca un nativ din zodia Pești să țină un secret. Pur și simplu nu înțeleg conceptul, nu au niciun motiv să-l învețe și, oricum, consideră ei, dacă ceva era secret nu ar fi trebuit să ajungă la urechile lor. Motiv pentru care vor asculta cu atenție, ca niște copii, după care vor suna alarma - fie din naivitate, fie dintr-un entuziasm ce nu poate fi stăpânit. Așa sunt ei, așa vor fi mereu, iar despre schimbare nici nu se pune problema. Te poți baza pe nativii din Pești în cele mai grele momente, sunt în stare să facă sacrificii enorme pentru cei dragi, nu de puține ori sunt singurii care spun tot ce cred cu sinceritate, dar când vine vorba de secrete e ca și cum n-ar exista.

sursa: observator.tv

Citeste si: Horoscop: Ce faci de Sarbatori in functie de ZODIE. Pestii au pregatit deja lista de cadouri

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii protejate de astre. Trei nativi se află sub mantia protectoare a astrologiei

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate