Hit-urile “Macarena” si “Dupa Blocuri”, mimate de Vali Vijelie, duminica aceasta, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”

“Profesoara” si “fotbalistul”, adica Ana-Maria Barnoschi si Bursucu’, isi dau intalnire astazi, de la ora 20:00, cu Vali Vijelie si Axinte, la “Roata Norocului”.

Socata sa isi vada colegul de emisiune imbracat in trening, “profesoara” isi mustra colegul: “Unde ai vazut tu prezentator imbracat in trening?”.

“Tot acolo unde ai vazut tu asistenta imbracata in gropar, zidar, crescator de porumbei. 200 de editii ai fost de toate, de la <mort> pana la <viu>, de la vidanjor, pana la domnisoara de onoare!”, este replica lui Bursucu’.

Distractie la maxim, dans, cantec si premii spectaculoase fac parte din editia de azi “Roata Norocului”. Vali Vijelie si Axinte, invitatii-vedeta ai show-ului concurs, nu se dau in laturi cand vine vorba de spectacol si fac o atmosfera de zile mari in platoul emisiunii.

Tot in editia de azi, “Roata Norocului” aflam cum se danseaza “hora cu spatele”, cu Vali Vijelie si Axinte, dar vedem si ce se intampla atunci cand Vali Vijelie trebuie sa mimeze hit-urile “Macarena” (interpretata de Los del Rio – n.r.) si “Dupa blocuri” (B.U.G. Mafia – n.r.), astfel incat Axinte sa poata recunoaste melodiile.

Cum reusesc Vali Vijelie si Axinte sa starneasca adevarate crize de ras in platoul emisiunii “Roata Norocului” si cat de bine reusesc acestia sa duca la indeplinire pedepsele primite pe parcursul concursului, aflati duminica, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate