Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție în public, alături de actualul ei iubit! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, într-un cartier exclusivist din Istanbul!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2023, 14:06

Eroina serialului Mă numesc Zuleyha, Hilal Altinbilek și noul ei iubit nu se mai feresc de jurnaliști! Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pentru prima dată împreună! „Acum mergem acasă” Iată cum au reacționat la întâlnirea cu ziariștii!

Îndrăgita Hilal Altinbilek, care a făcut furori cu rolul principal din serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 32 de ani, talentată actrița a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele ei roluri jucate pe micile ecrane, în producții de excepție, care i-au adus celebritate și succes. Dincolo de cariera fulminantă, îndrăgită Hilal Altinbilek nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece până în prezent nu și-a întemeiat propria familie așa cum visa.

La finalul anului trecut, superbă actrița a fost surprinsă de jurnaliști în compania unui bărbat misterios. Deși a încercat din răsputeri să păstreze în secret nouă ei relație, în cele din urmă presă a descoperit totul despre noul ei iubit.

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție în public, alături de actualul ei iubit

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița Hilal Altinbilek încă din anul 2014, când a jucat în serialul Karagul, iar apoi aceasta a revenit pe micile ecrane în distribuția producției Mă numesc Zuleyha, în care a

jucat rolul principal, care i-a adus cel mai mare succes de până acum din carieră.

Citește și: Veste șocantă pentru Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha! Întreaga echipă a serialului este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în urma cutremurelor devastatoare din Turcia! „Îmi pare rău de pierderea ta”

Dacă pe plan profesional, Hilal Altinbilek s-a bucurat de multe reușite de-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare, în viață personală, superba actriță s-a confruntat cu multe dezamăgiri sentimentale

și multe despărțiri dureroase. Însă la finalul anului trecut, când nimeni nu se aștepta, îndrăgită actrița a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Inițial, jurnaliștii au presupus că bărbatul cu pricina ar fi noul ei iubit, însă această nu a venit cu nicio confirmare.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, demonstrație uluitoare pe scenă! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți să-l vadă în postura de cântăreț! A renunțat sau nu celebrul Murat Unalmis la cariera lui în actorie?

De curând, Hilal Altinbilek a fost din nou surprinsă alături de același bărbat, renumitul om de afaceri, Mehmet Can Uzun, însă de această dată cei doi nu s-au mai ferit de camerele de filmat și au părut mult mai relaxați, semn clar că formează un cuplu. Mai mult decât atât, în clipă în care jurnaliștii s-au apropiat și i-au întrebat ce se întâmplă, actrița a răspuns scurt că au fost în vizită la prieteni și merg spre casă.

„Ne-am dus în vizită acasă la prietenii noștri. Acum mergem acasă!”, a spus actrița, potrivit gazetemagazin.com 

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!