Harta coronavirusului. Aici poți vedea în timp real evoluția cazurilor!

,

Pentru a avea o imagine clară a situației răspândirii coronavirusului la nivel mondial, autoritățile au creat harta coronavirusului. Așa poate fi urmărită evoluția în timp real a cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19.


In articol:

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus se modifică de la o oră la alta, iar pentru a ține o evidență clară, oamenii de știință de la Centrul Johns Hopkins din SUA au gândit o hartă care să monitorizeze această situație.

Citeste si: Coronavirus Romania - "Vom trece in scenariul trei. Este o certitudine." Anuntul ministrului Sanatatii

Harta coronavirusului

Harta coronavirusului prezintă, în timp real, numărul total de persoane infectate cu COVID-19, dar și pe cel al persoanelor decedate sau vindecate. În prezent, în topul țărilor cu cele mai multe cazuri se află China, Italia, Iran, Coreea de Sud și Franța, România ocupând poziția cu numărul 42. AICI poți vedea HARTA CORONAVIRUSULUI LA NIVEL MONDIAL.

Citeste si: Coronavirus Italia - stare de alerta: nou focar major in Italia! Ce oras e afectat

Harta răspândirii coronavirusului în România

Pe lângă harta care arată situația la nivel mondial, Institutul Național de Sănătate Publică a pus la dispoziția cetățenilor o hartă interactivă creată special pentru zona României. Aceasta este actualizată în timp real și prezintă evoluția exactă a numărului de îmbolnăviri, prezentând cum stau lucrurile la nivelul fiecărui județ. 

AICI poți vedea HARTA CORONAVIRUSULUI PENTRU ROMÂNIA.

Prin intermediul acestor măsuri, autoritățile își doresc ca situația să fie una transparentă și să prevină dezinformarea.

Citeste si: Secția unui spital a fost închisă din cauza unei femei infectate cu coronavirus care nu a respectat autoizolarea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un bărbat din Vâlcea, bătut pe stradă de un vecin pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. De ce a ieșit din casă?

ALERTĂ - DNA a reţinut 14 persoane după percheziţiile de la Suceava, inclusiv câţiva poliţişti

Andreea Esca, cea mai mare umilință pentru Sandra Stoicescu. Vedeta Pro Tv a făcut-o knock out pe vedeta Antena1. Ce s-a întâmplat

Ce spune Adrian Streinu Cercel despre dezinfectanți: "Alcoolul sanitar nu este bun!" Care este explicația?

Donald Trump rupe legăturile cu Europa. O singură țară va face excepție!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies