Donald Trump rupe legăturile cu Europa. O singură țară va face excepție!

,

De teama unei răspândiri rapide a coronavirusului, Donald Trump a luat decizia de a rupe legăturile cu Europa. În acest context, o singură țară va face excepție, iar contactul cu aceasta nu va fi întrerupt.


In articol:

Răspândirea cu rapiditate a noului COVID-19 îi îndeamnă pe șefii de stat să ia măsuri extreme, totul pentru a evita creșterea numărului de îmbolnăviri. Panica s-a instalat deja la nivel mondial, în special în zona Europei, motiv pentru care Donald Trump a decis să interizică deplasările către SUA din statele europene, în perioada următoare.

Citeste si: Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus

Donald Trump rupe legăturile cu Europa

Organizația Mondială a Sănătății a declarat în mod oficial pandemia de coronavirus, iar acest lucru a dus la impunerea unor reguli stricte în toate statelele lumii. SUA nu face excepție, iar Donald Trump a anunțaț în timpul unei apariții televizate că toate călătoriile din Europa către SUA vor fi suspendate, urmând ca măsura să fie impusă pentru o perioadă de 30 de zile. Noile schimbări vor intra în vigoare începând de vineri, imediat după miezul nopții.

Donald Trump a decis să rupă legăturile cu statele din Europa, excepție făcând unul singur. Mai exact, contactul cu Marea Britanie nu va fi întrerupt, existând în continuare posibilitatea de a călători din această zonă cu destinația SUA.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus

Coronavirusul face victime și în Statele Unite ale Americii. Potrivit statisticilor, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 1,135, înregistrându-se și 38 de decese. 

Coronavirus în România

Dacă la început a avut o evoluție lentă, acum, temutul COVID-19 pare să se răspândească într-un ritm alert. Au fost confirmate 47 de cazuri, dintre care 18 doar în decursul a 24 de ore. 

Citeste si: Coronavirusul se modifică! Au apărut primele dovezi că virusul suferă mutații

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus Romania - 47 de imbolnaviri, 20 la Bucuresti. In 11 martie s-au confirmat 18 imbolnaviri

VIDEO - Paul Stănescu: Guvernăm și cu marțienii, dacă e nevoie, dar nu cu PNL. O să fim la guvernare

FOTO/Artistul super celebru de la noi care-și îmbracă băiețelul în rochițe cu volănașe! Îi dă și cu ojă pe unghiuțe! Fanii au fost șocați

Cum se va schimba programul angajaților din cauza coronavirusului? Noi măsuri impuse de autorități

Cum se ferește Naomi Campbell de coronavirus? A apărut așa pe stradă și oamenii cu greu au recunoscut-o!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies