Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus

Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia

Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia, unde starul din „Forrest Gump” filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.

Hanks şi Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală, a scris actorul pe Instagram.

Ei se află acum în izolare.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

Actorul a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate. „Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”.

Australia a înregistrat peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

Citeste si: Coronavirus Romania - 47 de imbolnaviri, 20 la Bucuresti. In 11 martie s-au confirmat 18 imbolnaviri

Citeste si: Cum a reusit Coreea de Sud sa gestioneze criza Coronavirus cu doar 60 de morti la peste 7.700 de infectari cu Covid-19

Citeste si: Cum se va schimba programul angajaților din cauza coronavirusului? Noi măsuri impuse de autorități

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate