Han îi propune lui Inci să îi anunțe pe toți că s-au căsătorit. Vizionează episodul 18 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Cristina Mocanu

Han îi propune lui Inci să îi anunțe pe toți că s-au căsătorit.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 18 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 20 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 18 al serialului “Vinovați de iubire”?

Han îi propune lui Inci ca a doua zi să le spună tuturor că s-au căsătorit, iar Inci este de acord. Acum că Safiye este preocupată de povestea ei cu Naci, Han este sigur că acesta este cel mai bun moment pentru ca ea să afle că s-a căsătorit.

Gulru, fosta soție a lui Naci vine la hotel pentru a discuta cu el.

Gulru a închiriat o cameră la un alt hotel din oraș și îl convinge pe Naci să meargă cu ea acolo să discute cu Tomris.

Naci merge și vorbește cu fiica lui. După ce tatăl ei pleacă, fetița le aude pe dădaca și pe mama ei discutând și vine la hotelul în care este cazat tatăl ei.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Gulben a fost nespus de bucuroasă de perspectiva unei relații între Safiye și Naci încât o împiedică pe Safiye să o vadă pe Gulru în camera lui Naci. Gulben își imaginează că Safiye și Naci vor avea o nuntă de vis iar printre invitați vor fi și Esat cu Esra.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 18 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire": ''Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști''

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.