Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire": ''Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști''

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 mai 2024, 16:31

Serialul "Vinovați de iubire", difuzat de Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, prezintă telespectatorilor povești de viață despre iubire, alegeri, frământări și invită la introspecție prin identificarea cu problematica fiecărui personaj, însă unul dintre cele mai complexe povești este cea a lui Safiye, sora lui Han.

Cea care dă viață acestui personaj dificil este îndrăgita actriță Ezgi Mola care a îmbrățișat povestea de viață a personajului cu bucurie.

Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire"

" O iubesc pe Safiye și cred că și publicul o iubește pentru că nu te lasă indiferent.  Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști, care acționează din impuls și mulți ne dăm seama că avem propriile noastre fobii oglindindu-ne în ea",  a declarat frumoasa actriță într-un interviu acordat publicației Marketing Turkiye.

Citește și: Han și Inci sunt implicați într-un accident și ajung împreună la spital. Vizionează primul episod al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

Ezgi Mola este încântată de rolul educativ și de impactul pe care serialele turcești au început să le aibă și spune că a acceptat rolul lui Safiye de când a citit primele pagini ale scenariului. De altfel, frumoasa actriță are în palmares numeroase premii care îi recunosc talentul, cinci dintre acestea fiind pentru cea mai bună actrița în rolul Safiye, din serialul "Vinovați de iubire".

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Katmer, care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cu cine s-a căsătorit în 2022

Ezgi Mola are 41 de ani și este de la sfârșitul anului trecută fericita mamă a unui băiețel, Can, pe care îl are din căsnicia cu managerul Mustafa Aksakallı. Actrița a urmat cursurile de actorie la Centrul de Artă Müjdat Gezen în timp ce era înca la liceu și le-a continuat și după finalizarea acestuia timp de patru ani. A primit primul rol înainte de vârsta majoratului și are în palmares zeci de roluri în producții de televiziune, filme pentru marele ecran sau piese de teatru.

Pe Ezgi Mola o puteți urmări în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, în producția emoționantă "Vinovați de iubire", difuzată la Kanal D.