Han și Inci sunt implicați într-un accident și ajung împreună la spital. Vizionează primul episod al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de joi și vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Primul episod al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 9 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de joi și vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată cum se vor desfășura evenimentele în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în primul episod al serialului “Vinovați de iubire”?

Primul episod al serialului „Vinovați de iubire” ne plonjează într-un univers plin de complexitate și tensiune emoțională. Han, întorcându-se în Istanbul pentru a prelua afacerea familiei din cauza bolii tatălui său, împarte acasă cu cele trei surori ale sale, fiecare purtând povara traumelor trecutului în moduri distincte.

Obsesia pentru curățenie a surorilor Safiye și Gulben, alături de lupta lui Neriman pentru a-și croi un viitor independent, creează un tablou familial tensionat.

Inci (Farah Zeynep Abdullah) locuiește cu bunicul ei, Memduh și cu Ege, fratele ei mai mic într-o casă închiriată. Din cauza că proprietarul a mărit foarte mult chiria, ei caută altă locuință pentru a se muta. Inci lucrează împreună cu iubitul ei, Uygar pentru un post de radio.

Ege găsește un apartament într-o zonă bună și destul de ieftin și încep să se pregătească pentru a se muta a doua zi.

Uygar îi pregătește o petrecere surpriză lui Inci de ziua ei, moment în care o cere în căsătorie. Aceasta pleacă de la petrecere fără să dea vre-o explicație, iar pe drum este implicate într-un accident împreună cu Han.

Han ajunge la spital, iar Inci se decide să rămână lângă el.

Inci și Han petrec clipe minunate împreună: discută, iau masa împreună și chiar vizionează un film pe telefonul lui.

A doua zi, dimineața, Inci și Han se despart nefericiți, aproape siguri că nu se vor reîntâlni vreodată, iar el își dă seama că nu i-a cerut numărul de telefon, dar realizează că este prea târziu să mai facă acest lucru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Uğur Uzunel, actorul care joacă rolul Esat Bilen în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Inci merge cu familia ei și cu agentul imobiliar la apartamentul pe care l-au închiriat, dar acolo o așteaptă mare surpriză.

Proprietarul îi anunță că nu mai vrea să închirieze apartamentul.

Mai jos puteți urmări promo-ul primului episod al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

Kanal D aduce pe micile ecrane o nouă producție emoționantă intitulată “Vinovați de iubire” (Masumlar Apartimani), în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Cu un cast de excepție, serialul îi aduce în rolurile principale pe doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah, cunoscută de telespectatori din seriale precum “Trădarea” (rolul Aylin), "În dragoste și în război" (rolul Sura) și “Kosem” (rolul Prințesei Farya), și pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din Turcia.

Povestea din spatele titlului “Vinovați de iubire” este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu (interpretat de Birkan Sokullu), un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman( Gizem Katmer), toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Cu toate că se izolează social pentru a se dedica familiei sale, viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care, în urma unui accident, o întâlnește pe İnci (Farah Zeynep Abdullah).

Inci, care trăiește alături de bunicul și fratele ei, ascunde și ea drame teribile trăite în copilărie. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. În ciuda eforturilor lor, Safiye, sora lui Han, va fi mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Katmer, care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cu cine s-a căsătorit în 2022

“Vinovați de iubire” promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.