Hamude, primul mesaj pentru fanii sai, de cand a revenit in casa "Puterea dragostei"! Oficial, va scriu si vorbesc cu voi din..." Iata cum s-a filmat singur, in camera de hotel!

Hamude a fost unul dintre concurentii de la "Puterea dragostei", care a spus mereu lucrurilor pe nume, chiar daca de cele mai multe ori a fost criticat pentru firea sa mult prea directa. Cu o alura impunatoare, Hamude a atras atentia multor fete din casa, insa cu toate acestea nu a reusit sa formeze un cuplu, in prima perioda de sedere in casa "iubirii". Insa de aceasta data carismaticul tanar a revenit cu forte proaspete si este mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca marea dragostei.


Hamude a fost intampinat astazi, in casa "Puterea dragostei", cu zambete si afectiune de vechile concurente, care si-au manifestat incantarea la aparitia lui. Roxana și Simona l-au zărit pe Hamude intrând pe ușă în Casa Puterea Dragostei, au început să strige de fericire, chiar să țipe.

Citeste si: Hamude a revenit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost intampinat si ce marturisiri a facut tanarul! S-a intors pentru cineva anume sau pentru a-si cauta in continuare jumatatea!

Pe de alta parte, cea care s-a aratat indiferenta si pasiva de revenirea lui Hamude, a fost Simina. Aceasta nu a schitat niciun gest fata de Hamude, ci doar l-a intrebat ironic, daca s-a intors pentru ea.
Simina a marturisit ca se teme de venirea lui Hamude in casa baietilor, deoarece crede ca aparitia lui va isca noi tensiuni.


Astazi, Hamude si-a inceput ziua cu un scurt mesaj pentru fanii sai, pentru a-i instiinta ca a intrat in mod oficial in casa "Puterea dragostei" si pentru a le demonstra tuturor ca este hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult cautata.


"Buna dimineata, dragii mei! Oficial va scriu si vorbesc cu voi, din casa Puterea "nebuniei"! Va pup! Va iubesc si sunt inapoi aici pentru voi!", a spus Hamude.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate