"Ce puștoaică sexy!" Mama lui Mirel de la "Puterea dragostei", confundată cu iubita lui! Iată cum s-au afișat împreună

,

Mirel Marcu, fostul concurent eliminat recent din emisiunea matrimonială "Puterea dragostei", are o mama de o frumusețe răpitoare.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, rezistat în casa iubirii mai puțin două săptămâni. Se pare că tânărul pur și simplu nu s-a putut adapta în competiția matrimonială. Și nici nu a reușit să cucerească fetele care l-au perceput mult prea cuminte, timid și liniștit pentru firile lor vulcanice.

Mirel a foste eliminat și a părăsit "Puterea dragostei" în gala de sâmbătă.

Mirel se poate mândri cu mama lui extrem de tânără și foarte, foarte frumoasă. Se vede de unde a moștenit trăsăturile deosebite pe care le are. 

Iată ce mamă frumoasă are Mirel. Mulți o confundă ușor cu iubita sau sora lui.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", apariție incendiară în videoclipul celui mai îndrăgit artist al momentului!

Citeste si: "Casă de piatră!" Rafaela, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", apariție de senzație la cel mai important eveniment din viața oricărei femei

 

 

Citește și:

Cea mai tânără victimă a pandemiei din România! Un bebeluș de 4 luni a fost răpus de coronavirus

Traian Băsescu va fi propus premier al R.Moldova dacă alegerile prezidențiale vor fi câștigate de candidatul PUN

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de miercuri, 28 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandra isi iese din minti si e pe punctul de a o ataca pe Andreea!

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

Concedieri la stat! Instituția care rămâne fără jumătate dintre angajați!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies