HALUCINANT: O fetita de 7 ani s-a dus la control, insa a fost dezvirginata de medici in spital

,

In loc sa-i bage sonda in vezica, a bagat-o dincolo si a si dezvirginat-o. Au trecut 5 zile de atunci, iar tatal sustine ca sangerarea nu s-a oprit. Mai mult, parintele spune ca de cand a ajuns la spital, starea fetiteti s-a inrautatit.

Cu lacrimi in ochi, barbatul spune ca ar fi dispus sa treaca peste orice, numai sa stie ca fetita lui va trai. Totul a inceput in luna mai, cand copila s-a plans de o durere de masea. Parintii au dus-o la medic,  insa durerea nu ceda. Din Braila a ajuns la spitalul din Faurei si mai apoi la o alta clinica stomatologica din Capitala. Abia aici, specialistii si-au dat seama de adevaratul diagnostic.

Ulterior, fetita a ajuns in grija oncologilor pediatri din Bucuresti, unde a si inceput tratamentul cu citostatice. Totul ar fi mers bine pana intr-o zi cand, spune tatal, medicul curant a plecat in concediu.

Si ca si cum suferinta si boala copilei n-ar fi fost de ajuns, la inceputul saptamanii, o alta nenorocire s-a abatut asupra celei mici. Acum doctorii incearca sa opreasca sangerarea, insa pentru asta au nevoie de acordul parintilor. Unul dintre doctorii centrului in care este internata copila confirma ca exista o sangerare la nivelul vaginului.
##VIDEO81461##

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cea mai simplă plăcintă de mere. Trebuie să pui neapărat aceste mirodenii ca să iasă exact ce trebuie

Moş Nicolae, ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept. TRADIȚII

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?

A îmbrăcat cea mai provocatoare ținută și i-a transmis un mesaj dur lui Bogdan Mocanu. Andra Voloș: "Bărbații puternici..."

Partenerii nostri:

Cookies