Guvernul a facut anuntul! E oficial: ce se intampla cu zilele de 27, 28 si 29 decembrie

,

Guvernul a facut astazi un anunt oficial referitor la posibilitatea ca zilele de 27, 28 si 29 decembrie sa fie zile libere.

Posibilitatea unei vacante prelungite la final de an a fost luata in calcul. Cu toate acestea nu s-a luat o decizie oficiala in acest sens.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca acestea nu vor fi zile libere deoarece aceasta perioada este foarte importanta pentru ordonatorii de credite.

"27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii si Justitiei Sociale nu a elaborat vreo hotarare de guvern in acest sens si nici nu intentioneaza sa o faca.

"Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa inchida anul si este necesar ca Trezoreria sa lucreze", a scris pe Facebook, Lia Olguta Vasilescu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

S-a aflat: uite cat castiga Stefan Hrusca in luna decembrie din concertele de colinde! Nimeni nu se astepta la o asemenea suma

Nutriționistul Mihaela Bilic dă bomba alimentară: Ciocolata și hotdogul sunt alimentele sănătoase de luat pe o insula pustie

S-a aflat: uite cat castiga Stefan Hrusca in luna decembrie din concertele de colinde! Nimeni nu se astepta la o asemenea suma

Vor intoarce banii cu lopata. Aceste doua zodii vor castiga multi bani in 2018!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies