Gulperi, final de poveste! In aceasta seara, de la ora 20:00, se va difuza ultimul episod din serialul “Gulperi”!

Frumoasa și curajoasa Gulperi, care nu s-a dat în lături niciodată în lupta ei continuă de a-și păstra copiii aproape, reușește să strângă “rândurile”.


In articol:

Dacă până acum fanii “Gulperi” au așteptat, de la un episod la altul, să afle când se va termina calvarul mamei care încearcă disperată să își țină copiii aproape și să își trăiască viață liniștită alături de familia ei, iată că în această seară, totul se clarifică.

Gulperi, final de poveste!

Gulperi este furioasă pe Kadir, care i-a ascuns faptul că Seyma i-a înscenat totul lui fiului său. Gulperi a decis ca Hasan să nu mai fie reprezentat în instanță de Kadir. Gulperi o imploră pe Seyma să îi salveze fiul, să renunțe la acuzațiile asupra lui Hasan.  În vreme ce mama lui încearcă să îl elibereze din arest, Hasan este înjunghiat.

Boierul Yakup și Fatma au o dispută în urmă căreia, bărbatul decide că Eyup nu mai este “fiul lui”. Lovitură cea mai grea pentru Eyup abia urmează: bărbatul primește condamnare pe viață pentru faptele sale.

Lucrurile evoluează în mod tragic pentru Gulperi. Pentru că “tatăl” Kadir, nu a reușit să ajungă la serbare lui, Can a plecat să-l caute … micuțul se rătăcește și nu mai știe să ajungă acasă. Mezinul familiei ajunge un “copil al străzii”. 

Yakup este dispus să facă orice pentru a-și găși nepotul. Toate acestea ultime confruntări o fac pe Gulperi să realizeze că nu mai suportă o suferință în plus și, din dorința de a-și proteja permanent copiii, ia o decizie radicală. Nu doar Kadir este șocat de hotărârea soției sale, dar și copiii reacționează vehement.

Gulperi, însă, este fermă în decizia ei. Spre surprinderea tuturor, copiii vor fi cei care vor “decide” destinul familiei lor.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un episod impresionant, ultimul, din serialul “Gulperi”, pentru a afla deznodământul unei familii care a luptat pentru a înfrunta destinul.

Citeste si: Seyma din serialul "Gulperi" a fost sotia unui designer celebru din Turcia! Iata ce rochie de mireasa a purtat frumoasa actrita Ece Sukan si cat a durat mariajul ei!

Citeste si: Zuleyha, in pericol de moarte! Demir ii face viata amara! Afla ce se va intampla la conacul familiei Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Mâine, de la ora 20:00, veți putea urmări un nou episod, din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate