Micutul Can dispare fara urma! Cum va reactiona Gulperi si ce se va intampla cu fiul ei? Afla daca va reusi aceasta sa isi vada familia reunita si in deplina siguranta ASTAZI, in ultimul episod, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hasan, intre viata si moarte! Afla ce mare pericol il pandeste pe tanar si ce deznodamant va avea povestea eroinei Gulperi, ASTAZI, in ultimul episod, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Seyma din serialul "Gulperi" a fost sotia unui designer celebru din Turcia! Iata ce rochie de mireasa a purtat frumoasa actrita Ece Sukan si cat a durat mariajul ei!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Citeste si: Zuleyha, in pericol de moarte! Demir ii face viata amara! Afla ce se va intampla la conacul familiei Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate