Greșeală uriașă pentru Alev! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” difuzat azi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În acestă seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”O dragoste”, tensiunile continuă în familia Unal, odată cu venirea în casa acestora a lui Alev.

Pembe o înfruntă pe amanta soțului său, însă Alev nu cedează presiunilor venite din partea familiei lui Abdullah. Alev șochează din nou cu decizia de a locui în casa familiei Unal.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

Greșeală uriașă pentru Alev

Nursema acceptă dorința lui Umut de a se muta în alt oraș, de dragul căsniciei lor, barbatul considerând ca doar stând departe de familia Unal căsnicia lor va funcționa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, trecutul nu-i dă pace lui Han

Fatih își continuă relația alături de frumoasa Gorkem iar familiile acestora sunt încântate de felul în care a evoluat relația celor doi tineri.

Pembe încearcă să facă față umilinței la care o supune Alev, chiar în casa sa, dar evenimentele scapă de sub control atunci când cele două femei se întâlnesc.

Ce eveniment urmează a se derula în viețile celor doi îndrăgostiți, Fatih și Gorkem și, ce dramă uluitoare se petrece atunci când Alev și Pembe sunt din nou, față în față, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.