Grațiela și Odeh și-au spus „adio”! Motivul pentru care foștii concurenți de la „Casa iubirii” s-au despărțit

,
Grațiela și Odeh s-au despărțit

Grațiela și Odeh, unul dintre cele mai apreciate cupluri ale emisiunii „Casa iubirii”, s-au despărțit! Iată care a fost motivul rupturii dintre ei.

Grațiela și Odeh au fost unii dintre cei mai iubiți concurenți, care au avut o relație foarte apreciată de public, având în vedere sacrificiile făcute de cei doi pentru a putea fi eliminați împreună și a-și continua relația în afara emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D.

Grațiela și Odeh s-au despărțit

Grațiela și Odeh s-au despărțit

Se pare că lucrurile frumoase nu au durat prea mult, astfel că cei doi au ajuns la finalul relației lor. Grațiela a fost cea care a dat vestea tristă și care a explicat de ce s-a produs această ruptură, relatează Știrile Kanal D.

Invitată în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, fosta concurentă „Casa iubirii” a făcut mărturisiri în legătură cu planurile ei de viitor, menționând că își dorește să lucreze în televiziune. 

Citeste si: Ce îi reproșează Grațiela lui Odeh la câteva săptămâni după ce au părăsit Casa Iubirii. Focoasa brunetă nu a mai rezistat și a spus ce are pe inimă

Pe lângă asta, Grațiela a declarat că, din păcate, relația dintre ea și Odeh nu mai este la fel, astfel că lucrurile au început să meargă foarte prost între ei.

Se pare că foștii concurenți ai emisiunii „Casa iubirii” nu s-au mai întâlnit timp de două săptămâni și nici nu au mai vorbit atât de mult ca înainte.

Cei doi nu s-au mai văzut de două săptămâni, iar tânăra se gândește la o despărțire.

Motivul despărțirii dintre Grațiela și Odeh

Grațiela a mărturisit care a fost motivul rupturii dintre ea și Odeh.

„La început totul a fost roz, am fost în vacanță, ne-am plimbat, dar acum s-au cam stricat lucrurile. Nu mai este cum era la început. De vreo două săptămâni nu prea am mai vorbit, nu ne-am mai văzut, a fost totul ca și cum nu am mai fi într-o relație.

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Putem să spunem că suntem despărțiți, acum vorbim foarte puțin. S-au întâmplat multe lucruri între noi, o să povestesc pe viitor, nu vreau să vorbesc acum despre asta. Sentimentele nu au cum să dispară atât de repede, mai ales că s-a spus și primul te iubesc”, a declarat Grațiela.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Rusia ar fi putut distruge Ucraina într-o zi şi fără arme nucleare (Paul Craig Roberts)

Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies