Gonca Cilasun, dezvaluiri inedite despre rolul Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”

,
Fiica Ambasadorului

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”

“Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”


In articol:

Gonca Cilasun, talentata actriță care dă viață personajului Halise Efeoglu, din serialul “ Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, interpretează foarte credibil un personaj care trezește în rândul fanilor reacții virulente în social media. Nu de puține ori, Gonca a fost apostrofată de persoane care o identificau cu femeia dură din îndrăgita producție.

Halise Efeoglu, personajul interpretat de Gonca Cilasun, este mama dominantă care încearcă să controleze viața fiului său, Sancar, dar și a celorlați, iar actrița recunoaște că are câteva lucruri în comun cu rolul pe care îl interpretează în serialul "Fiica ambasadorului”.

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”

"Pot spune că sunt aproape la fel de bună la treburile casnice ca și Halise. Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise. Sunt convinsă că în adâncul sufletului ei această femeie are un fond bun și mă identific cu această latură sensibilă. Dar acest rol a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mi-ar plăcea să fiu la fel de puternică, rezistență și hotărâtă ca ea. Și pentru mine, ca și pentru acest personaj, este foarte important să înfrunt demn viața și provocările ei",  a adăugat Gonca Cilasun.

Citeste si: Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune total neașteptată are celebrul actor Doğukan Polat!

Talentată actriță a debutat în actorie în urmă cu zece ani și se mândrește cu numeroase roluri în filme și seriale de televiziune, care i-au adus recunoașterea publicului și a specialiștilor, astăzi ea făcând parte din “elita” actorilor turci.

Gonca Cilasun are și o explicație pentru succesul pe care serialul fenomen "Fiica ambasadorului" îl are la public. Aceasta este de părere că poveștile de dragoste "sunt adevărul tuturor timpurilor" și că dacă sunt interpretate cu sinceritate și pasiune, publicul va trăi intens aventura protagoniștilor.

            Nu ratați serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Alexandru Rafila abordează subiectul trecut sub tăcere: 'Avem cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021'

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies