Glumă sinistră de 8 martie. Din gelozie, un bărbat și-a sunat prietenul de pahar și l-a anunțat că și-a ucis soția. Amicul a sunat speriat la 112 anunțând crima:”Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2023, 13:33

„Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

Sursa: monitorulbt.ro

Un bărbat din Botoșani, pus pe glume, și-a anunțat prietenul că și-a ucis soția. A fost atât de convingător, că amicul său a sunat la 112 anunțând crima.

Bărbatul, supărat

că prietenul îl întreabă, în miez de noapte, ce face soția sa, s-a gândit să-i facă o farsă, una deloc amuzantă. Acesta și-a anunțat amicul, cu lacrimi în glas, că și-a omorât nevasta, potrivit monitorulbt.ro. 

„Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

 Oamenii legii au fost alertați, în noaptea de marți spre miercuri, pentru a interveni la

un caz ”grav”. În urma apelului la 112, o femeie ar fi fost ucisă de concubin.

Întâmplarea a avut loc în gospodăria unui bărbat din satul Draxini, comuna Bălușeni, aproape de miezul nopții. 

Cel care a sunat la 112 a fost nimeni altul decât prietenul de pahar al presupusului „criminal”. El și-a sunat vecinul pentru a bea împreună o sticlă de bere care abia fusese cumpărată.

Deși intenția a fost una bună, întrebarea acestuia l-a deranjat peste măsură pe interlocutorul lui.  „El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea.

Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”,   a spus amuzat „criminalul”.

Dialogul spumos dintre cei doi: „Eu l-am întrebat: sigur ai

omorât-o? El a început chiar să plângă. Da, am omorât-o. Atunci ce să fac, am sunat la 112 și am anunțat crima. Doar nu sunt beat, vă spun drept”,  a continuat cel care a denunțat „crima”. 

Citește și: „Am cancer în stadiul patru și am aflat abia după ce m-am prăbușit, într-un supermarket”. O tânără de 24 de ani a dezvoltat simptome ciudate, în timpul unei vacanțe în Galapagos

Ce spun autoritățile despre situația creată de bărbatul de 42 de ani

Oamenii legi și ambulanța au ajuns imediat la casa bărbatului. Moment în care au descoperit că nu este nicio femeie ucisă.  „Când au venit toți, eu am zis: Niculina, uite că a venit poliția, că te-am omorât. Eu le-am spus și la polițiști și la salvare. Cine i-a chemat, ăla să plătească”, a concluzionat autorul glumei „criminale”.  

Cel căzut în plasă a fost chiar vecinul și tovarășul de pahar. „ Asta e, cum o vrea Dumnezeu. Eu suport consecințele, dacă trebuie. Eu așa am crezut, că a omorât-o. A venit și ambulanța. I-a luat tensiunea. Era vie, nu era moartă”, a încheiat apelantul ghinionist. Cu toate acestea, bărbatul continuă să creadă că ceva a fost la mijloc.  „Eu cred că ceva a vrut el să îi facă. A venit ambulanța să îi verifice tensiunea ei, dar el nu a lăsat-o. Că știe că atunci când e speriată bătăile inimii sunt mai rapide”,   a mai spus apelantul.

Oamenii legi au luat-o pe Niculina la secție pentru declarații. Polițiștii vor stabili cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citește și: „I-am zis că am omorât-o”. Un vecin a sunat la poliție să reclame o crimă neexistentă, în urma unei glume morbide făcută de un vecin

 

 

 

 

 

 

 

Care sunt celebritățile ce nu mai pot participa la decernarea premiilor Oscar. Cine este ultimul actor ajuns pe listă