Gimnastica mintii la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, astazi, de la 17:30, la Kanal D!

,

O casnica, un coordonator logistica, un elev, un functionar public si un inginer vor cauta solutiile corecte, in editia de astazi a emisiunii

Jocul cuvintelor cu Dan Negru ”, singurul spectacol televizat care pune mintea la treaba,  va asteapta astazi, de la 17:30, cu o noua editie gata sa ii provoace atat pe concurenti, cat si pe telespectatori la o noua portie de exercitii de vocabular si perspicacitate.

Citeste si: De 1 iunie, copiii intră în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. O ediție specială, cu olimpicii de top ai României, copii de nota 10, la Kanal D! “Faceți parte din elita puștilor din România!”

Definitiile enuntate de Dan Negru, dintr-o varietate de arii de activitate, ii vor face pe cei cinci concurenti sa ofere raspunsurile conform regulamentului.

O casnica, un coordonator logistica, un elev, un functionar public si un inginer se vor intrece in editia de astazi a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, intr-un joc al mintii antrenant. Doar unul dintre acestia va fi declarat castigatorul editiei.

Asadar, nu ratati astazi, de la 17:30, o portie fresh de gimnastica a mintii in fata micilor ecrane, urmarind emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

            Nu pierdeti de luni pana vineri, de la 17:30, si de miercuri pana vineri, de la 22:30, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a cumulat aseara aproape 20% cota de piata la nivelul publicului de la orase! Kanal D, lider in audiente cu emisiunea cu si despre cuvinte!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Pentru a avea parte de belșug și sănătate, evită aceste produse până la Sfântul Ilie. Cele mai vechi tradiții și obiceiuri de Sf Ilie, aducătorul de ploi

Video incredibil | Cu 'piscina' mobilă, ca Bogații - Distracția i-a costat scump pe câțiva bărbați din Argeș

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin-ortodox 2 iulie 2022: Cel mai iubit sfânt al Moldovei este prăznuit sâmbătă. Sărbătoare mare cu cruce neagră în calendar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies