De 1 iunie, copiii intră în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. O ediție specială, cu olimpicii de top ai României, copii de nota 10, la Kanal D! “Faceți parte din elita puștilor din România!”

,

Jocul cuvintelor cu Dan Negru are mare priză la public, devenit deja un fenomen, emisiunea prezentată de Dan Negru la Kanal D se bucură de o popularitate uriașă, atât în rândul adulților, cât și al copiilor.


In articol:

De 1 iunie, telespectatorii vor avea parte de o ediție cu totul și cu totul specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu atât mai mult cu cât concurentii care vor păși în platoul emisiunii fac parte din elita de top a României, olimpici naționali în diferite domenii.

De 1 iunie, copiii intră în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. O ediție specială, cu olimpicii de top ai României

Luca, olimpic la limba și literatura română, Teodor, olimpic la geografie, matematică și fizică, Briana, olimpică la limba și literatură română, engleză, franceză și latină, Irina, olimpică la matematică, geografie, engleză și latină, și Mihai, olimpic la matematică-informatică, fizică vor fi cei cinci copii care pășesc cu emoție în platoul emisiunii, că să dea soluțiile corecte la defințiile enunțate de Dan Negru.

“Sunteți niște oameni extraordinari, vor vedea telespectatorii de ce zic asta! Sunt foarte curios cum vă veți descurca la Jocul cuvintelor. Faceți parte din elita puștilor din România!”, anunță Dan Negru în debutul ediției de mâine seară.

Citeste si: Dan Negru: “Mă bucur că Jocul cuvintelor devine un fenomen”

Concurenții ediției speciale de 1 iunie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor avea parte de o surpriză, fiecare dintre aceștia va intra în posesia unui premiu special. Totodată, marele câștigător al ediției va fi descoperit miercuri seară de la 22:30.

“De 1 iunie, noi venim cu primul “salariu”, fiecare dintre voi va primi câte 2000 de lei. Când veți ajunge mari profesori universitari, mari matematicieni, să v-amintiți de butonul acesta. România e pe mâini bune, e pe mâna lor !”, adaugă Dan Negru.

De 1 iunie, de la 22:30, antrenați-vă mintea cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, nu pierdeți întâlnirea cu cinci concurenți isteți și definiții care să va provoace să descoperiți ce cuvinte se ascund în spatele lor!

Citeste si: Telespectatorii, sub magia emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; antrenamentul minții, noul hobby al românilor, în fața micului ecran, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își menține poziția de lider de piață. Ediția de aseară a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc, în întreaga țară și la orașe

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dan Negru: “Mă bucur că Jocul cuvintelor devine un fenomen”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies