Telespectatorii, sub magia emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; antrenamentul minții, noul hobby al românilor, în fața micului ecran, la Kanal D!

,
Dan Negru a cucerit audienta

Dan Negru a cucerit audienta

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” devine un fenomen național, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale cucerește telespectatorii. Ediția de aseară a emisiunii prezentată de Dan Negru la Kanal D a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, în rândul publicului de la orașe.


In articol:

Aseară, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, pe targetul All Urban, cu 4,9% rating și 17,1% cota de piață. Postul TV a înregistrat 4,7% rating și 16,3% cota de piață, pe targetul Național, și 4,0% rating și 17,1% cota de piață, pe targetul Comercial.

Dan Negru a cucerit audienta

Ediția de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 833.000 de români din întreagă țară. Minutul de aur, atins la 22:53, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion (1.006.000) de fani. 

Citeste si: Dan Negru: “Mă bucur că Jocul cuvintelor devine un fenomen”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dan Negru: “Mă bucur că Jocul cuvintelor devine un fenomen”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies