“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a cumulat aseara aproape 20% cota de piata la nivelul publicului de la orase! Kanal D, lider in audiente cu emisiunea cu si despre cuvinte!

,
Kanal D, lider in audiente cu emisiunea ''Jocul cuvintelor cu Dan Negru''

Kanal D, lider in audiente cu emisiunea cu si despre cuvinte!

Jocul cuvintelor cu Dan Negru cucereste tot mai mult public pe zi ce trece si plaseaza statia Kanal D ca lider in audiente, conform datelor oferite de Kantar Media Romania.

Aseara, emisiunea care pune mintea la treaba a cumulat aproape 20% cota de piata in randul publicului de la orase.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a inregistrat aseara 5,0% rating si 18,3% share pe targetul All Urban, 5,0% rating si 17,4% share la nivel National. In minutul de aur (22:30), 1.281.000 de fani ai jocului mintii urmareau emisiunea prezentata de Dan Negru, la Kanal D.

875.

000 de telespectatori au urmarit aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii, show-ul devenit o atractie pentru milioane de familii de romani.

Incepand de saptamana viitoare, quiz show-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va fi difuzat de luni pana vineri, de la 17:30, si de miercuri pana vineri, de la 22:30.

Citeste si: Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu olimpicii Romaniei, a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii “Roata Norocului”

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Știrile Kanal D, de weekend, primul loc în țară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies