Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu olimpicii Romaniei, a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor

,
Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a clasat Kanal D pe primul loc

Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a clasat Kanal D pe primul loc

Aseara, telespectatorii au avut avea parte de o ediție cu totul și cu totul specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, concurentii care si-au testat perspicacitatea si cunostintele de vocabular au fost unii dintre copiii de top ai Romaniei, olimpici la diferite discipline


In articol:

 Editia de aseara a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, atat in cee ace priveste publicul din intreaga tara, cat si in randul populatiei de la orase.

Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a clasat Kanal D pe primul loc

Miercuri, chiar de Ziua Copilului, Kanal D s-a clasat, din nou, pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, inregistrand 4,7% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul National, si 4,1% rating si 14,7% cota de piata, pe targetul All Urban.

Editia de aseara a fost urmarita de o medie de 830.000 de telespectatori din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii. In minutul de aur, atins la 22:30, peste 1.2 milioane de fani ai emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” erau cu ochii pe Kanal D.

Citeste si: De 1 iunie, copiii intră în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. O ediție specială, cu olimpicii de top ai României, copii de nota 10, la Kanal D! “Faceți parte din elita puștilor din România!”

Castigatoarea editiei speciale de aseara a fost Iris, o tanara olimpica la matematică, geografie, engleză și latină, care si-a adjudecat suma de 7 500 de lei. Totodata, concurenții ediției speciale de 1 iunie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au avut parte de o surpriză, fiecare dintre aceștia a intrat în posesia unui premiu special de 2 000 de lei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii “Roata Norocului”

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Știrile Kanal D, de weekend, primul loc în țară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies