Gigi Becali îl atacă dur pe Raed Arafat: "Distruge țara! Ajungem la balamuc dacă ne luăm după el"

Author: Andrei Ionescu

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat.

FCSB a fost depistată cu 4 jucători infectați cu coronavirus, iar Becali tună și fulgeră în legătură cu protocolul medical, ce ar putea să împiedice formația roș-albastră să se antreneze și să joace meciuri.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri.

Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic.

La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a tunat Gigi Becali, la TV.

„Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, așa trebuie dacă vrei să faci ceva în viață”, declara Gigi Becali după ce mijlocașul Gabriel Simion (22 de ani), fundașul Alexandru Pantea (16 ani) și portarii Toma Niga (22 de ani) și Mihai Udrea (19 ani) au fost depistați cu Covid-19.

Arafat avertizează: "Libertatea absolută a unui individ încalcă libertatea celor din jur"

"Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați", a avertizat șeful DSU, Raed Arafat. 

Cluburile de fotbal cer un alt protocol medical pentru noul sezon competițional, care să elimine carantinarea la comun.

Aceasta a fost, se pare, și cauza care a dus la încetarea campionatului înainte de termen.

Dinamo a rămas cu mai multe restanțe și se afla pe loc retrogradabil atunci când s-a luat decizia opririi campionatului. Trecerea la 16 echipe din sezonul următor a salvat-o de la retrogradare. Noul sezon al Ligii 1 va începe săptămâna aceasta.

 

Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies